Kalın'dan sert tepki: Modern barbarlar!

İsveç'in Malmö kentinde Kur'an-ı Kerim yakılması olayı ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Kendileri gibi olmayan herkesi akılsız, gerici, özgürlük düşmanı olarak yaftalıyorlar. Modern barbarlar ilkellikte sınır tanımıyor." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.08.2020 14:04 GÜNCELLEME 30.08.2020 14:04 GÜNCEL
Kalın'dan sert tepki: Modern barbarlar!
Kalın'dan sert tepki: Modern barbarlar!

İbrahim Kalın'ın konuyla ilgili yaptığı açıklamalar şu şekilde; 

 

Avrupa’nın ortasında Kur’an-ı Kerim yakıyorlar. Sonra da aklın, bilimin, özgürlüğün, adaletin savunucusu olduklarını iddia ediyorlar. Kendileri gibi olmayan herkesi akılsız, gerici, özgürlük düşmanı olarak yaftalıyorlar. Modern barbarlar ilkellikte sınır tanımıyor.

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Leyla 3 yıl önce Şikayet Et
    Islam dininde , hicbir din asagilanmadi,ibizim kutsalimiz olan kuran i kerimi yakmalari ,slamiyetin inceligini, kutsalligini ve onemini anlayamayacak kadar, gozu donmus zavallilar olmalari asikardir.
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 3 yıl önce Şikayet Et
    O kâfirler ve yanlarında olanlar ne kadar azgınlaşırsa azğınlaşsın Allah cc nurunu tamamlayacak
    Cevapla
  • Göksel Gümüşdağ 3 yıl önce Şikayet Et
    Göksel kuru ve Bekir Karakoç'un muhabbeti ya da ayrılığı kendi aralarındaki muhabbettir.Anka Alparslan karakoç ve arkadaşı Ali Gümüş'ün de.
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    O; Kur-an,ı Kerim Yakalanları bir zaman sonra bulun görüntüleyin! bakalım İnsana benziyorlarmı!?.
    Cevapla
  • Türker 3 yıl önce Şikayet Et
    İslam tarihinde hiç bir zaman İncil yakılmamış; Hz. İsa hakaret edilmemiştir. Bu modern barbarlar bunun nedenini hiç mi düşünmezler?
    Cevapla
  • Türkiye 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim bütün 4 kitap kutsal hepsi bizim kitabımız sonuçta onlarda Allah tarfından müminleri uyaran ayetler vardı.Bu küffarlar içeriklerin hepsini değiştirdi.Gerçek anlamda içeriğini değiştirmesiydi bir puzzle misali bütün dinlerin sonuncusu ve tamamlayıcı olan islam ve ondan beslenen kuranımızdaki hakikatları görüp tam manada iman edecekler.Bu oyunu tezgahlayanların sırf islama düşmanlıklarından ötürü bu oyunu tertiplediler.Dini parçaladılar nesflerine göre hareket ettiler malesef ...
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen! Dünya tarihinde ; Kutsal Kitaplar çıktıkdan sonra Bir Müslüman; Kendilerini sözde medeni gösteren diğer insan Müsveddeleri gibi bir tane İncil,Tevrat,Zebur Yakmışmı? Tahrip etmişmi?.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR