ÖNDER şiarını Nevşehir'deki kurultayda açıklayacak

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, her yıl düzenlediği İmam Hatipliler Kurultayı’nın 17.’sini 12 Eylül Cumartesi günü Nevşehir’de gerçekleştirecek. 480 il ve ilçe derneğinin katılacağı Kurultay’da yılın şiarı ve sonuç bildirisi de açıklanacak.

ABONE OL
GİRİŞ 02.09.2020 16:57 GÜNCELLEME 02.09.2020 20:13 GÜNCEL
ÖNDER şiarını Nevşehir'deki kurultayda açıklayacak
ÖNDER şiarını Nevşehir'deki kurultayda açıklayacak

12 Eylül 2020 tarihinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek 17. İmam Hatipliler Kurultayı’nda ÖNDER Genel Başkanı Kamber Çal, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ve Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın yapacağı selamlama konuşmalarının ardından Diyanet İşleri Eski Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez bir konferans verecek. Açılış konferansından sonra birinci oturumda AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş konuşma yapacak. Prof. Dr. Zülfikar Durmuş ve Dr. Necdet Subaşı da birinci oturumun konuşmacıları arasında yer alacak.

 

Sonuç bildirgesi açıklanacak

İl ve ilçe derneklerinden gönüllülük ve sivil toplum alanındaki örnek çalışmaların sunulduğu ikinci oturumda ise MEB Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz, “Hedef 2020-İmam hatip öğrencilerinin sınav başarıları” konulu bir konuşma yapacak. Kurultay “Değerlendirme ve Sonuç Bildirgesi” ile sona erecek.

 

Kurultay’ın önemi

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen İmam Hatipliler Kurultayı’nda,  hem yıllık değerlendirme yapılıyor hem de gelecek vizyonu açısından önemli konular tartışılıyor. Buradan çıkan sonuçlar  imam hatip kimliği, okullardaki eğitim kalitesinin iyileştirilmesi, eksikliklerin giderilmesi ve ileriye dönük çalışmalara ışık tutuyor. Ayrıca her yıl düzenli olarak açıklanan yılın şiarı da bu kurultaylarda duyuruluyor. Her yıl 2 gün süren ve binlerce kişinin katıldığı Kurultay salgın nedeniyle bu yıl sınırlı sayıda davetli ile bir gün yapılacak.

YORUMLAR 5
  • Veli 3 yıl önce Şikayet Et
    Virüs var virüs toplaşmayın!!!
    Cevapla
  • Mehmet Doğan 3 yıl önce Şikayet Et
    ÖNDER'e tebrik ve takdirlerimi arz ederim. Teşekkürler Kammber Bey.
    Cevapla
  • bilal 3 yıl önce Şikayet Et
    Hele öğrencilere tavsiye ettikleri yazarlar ya şia yanlısı yada Zülfü Livaneli tarzı yazarlar
    Cevapla
  • İhsan 3 yıl önce Şikayet Et
    Hangi yazar ve hangi eser böyle. Hazımsızlıktan öleceksiniz, nedir bu imam hatiplileri çekememezlik.
    Cevapla
  • mavi vatan 3 yıl önce Şikayet Et
    önder öncelikle ihl lerdeki deizm belası ile mücadeleyi istişare etmeli . deizm ihl lerin kuruluş amacını ortadan kaldırıyor...deizm de şia izleri ni araştırın....önder abi, yada ön dernek...bir amacınız olsun
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR