Tarihin kalbi yine TRT’de atacak. TRT 1’in merakla beklenen yeni dizinin ismi ve yayın tarihi açıklandı. “Kılıcın parlattığı, kalemin aydınlattığı bir çağın” öyküsünü anlatacak “Uyanış: Büyük Selçuklu” 28 Eylül Pazartesi günü TRT 1’de izleyiciyle buluşacak.

Geçtiğimiz haftalarda ismi verilmeden paylaşılan ilk tanıtım filmi ile tüm dikkatleri üstüne çeken dizi, ikinci tanıtımda “Uyanış: Büyük Selçuklu” ismiyle merak uyandırdı. İzleyicinin heyecanla beklediği dizi 28 Eylül Pazartesi TRT 1’de ilk bölümüyle görücüye çıkacak.

TRT ekranlarında büyük beğeni toplayan; Filinta, Diriliş Ertuğrul, Payitaht Abdülhamid ve Ya İstiklal Ya Ölüm gibi tarihi dizilere bir güçlü yapım daha ekleniyor. Yeni yayın dönemine çok ses getirecek dizilerle girmeye hazırlanan TRT 1, büyük yapımlarından Selçuklu İmparatorluğu’nu anlatacak “Uyanış: Büyük Selçuklu” dizisi şimdiden dikkatleri üstüne topladı.

Büyük prodüksiyonlu bir dönem dizisi olan ve etkileyici detaylara yer verilen “Uyanış: Büyük Selçuklu” dizisi ikinci tanıtımıyla da büyük beğeni topladı. Ekrana getirdiği tarihi dizilerle ulusal ve uluslararası alanda büyük izleyici kitlesi oluşturan TRT 1, ekrana getireceği Uyanış: Büyük Selçuklu” dizisinin oyuncuları, kostümleri, tarihsel mekanları ve hikayesiyle dikkat çekecek.

Yorumlar 17 Yorum Var
  • zonguldaklı 05.09.2020 19:13
    Haşhaşiler üzerine olacak bir film güzel olacağı kanısındayım. Ayrıca nizamül mülk bana göre tarihin en büyük veziri öyleki sokolludan bile
  • Mizah 05.09.2020 14:00
    Yine kibirli ve öfkeli bir sürü artist toplamışlar. Baştan çökmüş.
  • gerçek 05.09.2020 13:56
    inşallah batıdaki gibi savaş sahneleriyle, hikayesiyle fantazi, ucube diziler olmaz. o ucube dizilerden internette çok var. gerçeklere dayanan gerçek rol ve sahnelerle yapılmalı. ertuğrul neden başarılı oldu? bundan.
  • tunctunc 04.09.2020 15:42
    Karde$im ciliz bakimsiz zayif oyuncular seciyorsunuz yokmu ücbe$ tane yapili oyuncu adamlara dokunsa dü$ecek bumu selcuklu.??? Birde kiliclar cok basit oyuncak gibi parlamiyor basit özelligi yok.Ulan yuhh bee..
  • İzmir MUSTAFA 04.09.2020 15:31
    Tarihi Dizi TRT ekranlarında izlenir. Diriliş ERTUĞRUL ile Kuruluş OSMAN'ı izleyince fark ettim bu durumu. İyiki TRT var.
Daha fazla yorum görüntüle