Emniyet'ten büyük tepki çeken paylaşımla ilgili açıklama

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) sosyal medyada dini değerleri aşağıladığı belirlenen E.M.'nin, Bursa'nın Gemlik ilçesinde gözaltına alındığını ve adliyeye sevk edildiğini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 04.09.2020 17:09 GÜNCELLEME 04.09.2020 17:09 GÜNCEL
Emniyet'ten büyük tepki çeken paylaşımla ilgili açıklama
Emniyet'ten büyük tepki çeken paylaşımla ilgili açıklama

EGM'den yapılan yazılı açıklamada, Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından sosyal medya platformları üzerinde sanal devriyeler yapıldığı, devriye faaliyetleri sırasında; dini değerleri alenen aşağıladığı belirlenen '@tcbelensay' rumuzlu hesabın kullanıcısı olduğu değerlendirilen E.M.'nin dün ikamet ettiği Bursa'nın Gemlik ilçesinde gözaltına alındığı belirtildi.

Açıklamada "E.M. alınan ifadesinde hesabı kendisinin açtığını sonrasında açık kimlik bilgilerini bilmediği Y.B. isimli şahsa kullanması için verdiğini beyan etmiş daha sonra Cumhuriyet Savcısının talimatı ile salıverilmiştir. Yapılan itiraz üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından E.M. için tekrar gözaltı ve şahsa ait dijital materyallerine el koyulması talimatı verilmiş, şahıs gözaltına alınarak mevcutlu olarak adliyeye sevk edilmiştir" denildi.

 

YORUMLAR 2
  • sonsöz 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimsenin dinle,ırkla,mezheplerle ortalığı bulandırmasına izin verilmemelidir, bu devirler geçti artık , birde dinimizi alaya alanlar bilgisiz bilinçsiz ağzına alanlara kanun istiyoruz artık , bular kendilerinde hak buluyor eleştirmeyi her şeye eyvallah ama senin haddine mi hak dini eleştirmek.
    Cevapla
  • Türkiyem 3 yıl önce Şikayet Et
    Yalancı herifler. Yasaların yumşak yerini biliyorlar. Sıkışınca inkar yoluna gidiyorlar. Yasalarımız esnek olmamalı. Suçlu suçunu ikrar etmez. Ama Bu yalancı herifler SUÇLUDUR.İnkar yolunu seçiyorlar.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR