Marketini açtıktan sonra başına gelmeyen kalmadı

Konya’da bir buçuk yıl önce marketini açtığı günden bu yana başından aşağı su dökülmesinin yanında iş yerine defalarca otomobil çarpan ve birçok talihsizlikle karşılaşan vatandaş, marketini satma kararı aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.09.2020 13:35 GÜNCELLEME 06.09.2020 13:35 GÜNCEL
Marketini açtıktan sonra başına gelmeyen kalmadı
Marketini açtıktan sonra başına gelmeyen kalmadı

Talihsizliklerden bıkan Ramazan Karaman, “4 kardeş bir araya geldik, dükkanı açtığımıza açacağımıza pişman olduk” dedi.

 

Doğalgaz işi yapan Ramazan Karaman, 3 kardeşiyle birlikte bir buçuk yıl önce market açtı. Marketi açtığı günden bu yana dükkanına defalarca araç çarpan ve maddi zararı olan Ramazan Karaman, temizlemek isteği tentedeki suyu başından aşağı dökünce haberlere konu oldu. Dükkanı açtığı günden bu yana defalarca hırsızlık ve kavga gibi olaylarla da karşılaşan Ramazan Karaman, çevredekiler tarafından başına gelenlerle anılmaya başladı.

"BİR DAHA KESİNLİKLE BÖYLE BİR İŞE KALKIŞMAYIZ"

Yaklaşık bir buçuk yıl önce marketi açtıklarını ifade eden Ramazan Karaman, "Açtığımız günden beri başımıza gelmeyen kalmadı diyebiliriz. Çünkü 4-5 defa biz kazayla karşılaştık. Ön tarafla birlikte yaklaşık 8 kez kaza oldu. Biz her Çarşamba manav günü yaparız özellikle o günlerde büyük problemler oluşabiliyor. Üzerimize su döküldü, 4-5 defa hırsızlıkla karşılaştık. Yani hayatımız boyunca bir kere market açalım dedik ama bu son olur. Bir daha kesinlikle böyle bir işe kalkışmayız. Pişmanım yani böyle bir işe girdiğim ve böyle olaylarla karşılaştığım için" dedi.

 

"AÇTIĞIMIZA AÇACAĞIMIZA PİŞMAN OLDUK"

Olaylarla karşılaştıktan sonra 4 kardeş bir araya geldiklerini anlatan Karaman, "Açtığımıza açacağımıza pişman olduk. Bir daha böyle hatayı kesinlikle yapmayız. Çevredeki vatandaşlar çok hızlı karpuz sattığımı söylüyor. Her karpuz koyduğumda 2. ya da 3. gün mutlaka buraya bir araç dalıyor, kaydırarak çarpıyor. Karpuzların yarısı zaten o gün bitmiş oluyor. Ertesi gün de diğer kalanları gidiyor. Öylelikle hızlı şekilde karpuz satmaya başladım. En büyük unutamadığım olay burada başıma bir su dökülmüştü, 6 ay oldu etkileri hala devam ediyor. En son bu kaza olaylarını da görenler özellikle karpuz satıcıları senin oraya karpuzu getirip biz sergileyelim diye adeta yarış haline girdi. Karpuz hızlı satıldığı için tabii hepsi kaza nedeniyle satılıyor. Ama bu kadar olaydan sonra da artık sıkıldık, etrafımıza da rezil olmaya başladık. Her ay mutlaka değişik bir olayla karşılaşıyoruz biz burada. Bilmiyoruz ileriki zamanlarda ne göreceğiz ama artık şu vakitten sonra da yapacak çok da bir şeyimiz kalmadı. Olan her olaya razıyız" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • Yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah (c.c.) buyuruyor: Sizin şer olarak gördüğünüzde hayır, hayır olarak gördüğünüzde şer olabilir. Siz bilemezsiniz Allah bilir.
    Cevapla
  • osci 3 yıl önce Şikayet Et
    sadaka.
    Cevapla
  • alperennn 3 yıl önce Şikayet Et
    kaldırımı işgal var bi türlü anlamıyorum bu işgali hatta belediyeye işgal vergisi ödüyorum diyen esnafı duydum...belediye benim hakkım olan kaldırımı nasıl satar
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    gördüğüm kadarıyla dükkanın yeri ters,yaya kaldırımı yüksek değil,nerdeyse cadde ile bir,manav reyonuda yaya kaldırımının yarısını işgal etmiş.hırsızlıkda pek inandırıcı gelmedi,kamera diye birşey var,kamera kayıtlarından polis anında buluyor....acaba diyorum dükkanı açmak için 4 kardeş birden işyeri teşvik kredisi alıp,dükkanı az bir malla doldurup parayı altına çevirip bir köşeye mi koydular. bu günlerde olmadık üçkağıtçılıklar oluyorda.
    Cevapla
  • İŞİN ASLI 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir hayal gücü arkadaş.. hiç tanımadığın adamlar hakkında ne kadar rahat yorum yapıyorsun.. çok ilginç
    Cevapla
  • Suss 3 yıl önce Şikayet Et
    Iftiraci Hain seni. Senin bütün yorumlarin hep ayni hainlik ve hasedlikle dolu.
    Cevapla
  • Ziya 3 yıl önce Şikayet Et
    Sadaka belayı defeder
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR