İstanbul Avcılar'da mermer dükkânı önünde gerçekleşen korkunç kaza kameraya yansıdı. Dükkândan kucağında mermer parçaları ile çıkan bir gence hızla gelen araç çarptı. Feci kazada, aracın çarptığı 21 yaşındaki Muhammet Gürbüz metrelerce sürüklendi. Gürbüz'ün elinden fırlayan mermer parçaları, o an kaza yerinden geçen ve gencin geçmesi için duran bir otomobile çarptı. Fırlayan mermer parçalarının isabet ettiği otomobilde bulunan Bahar Köprücü, "Çocuk elinde mermerle karşıya geçiyordu. Biz durduk ama o araç durmadı. Çocuğa vurdu, çocuk mermerle birlikte bizim arabamızın üzerine yığıldı kaldı. Durumu ağır" dedi. Talihsiz gencin daha birkaç gün önce mermer dükkânında çalışmaya başladığı öğrenildi

İstanbul Avcılar ilçesinde mermer dükkânında kucağında mermer parçaları ile çıkan bir gence hızla gelen araç çarptı. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen kazada, aracın çarptığı genç metrelerce sürüklenerek ağır yaralandı.

Feci kaza dün saat 11.30 sıralarında Kazım Karabekir Caddesi'nde meydana geldi. Mermer dükkânında çalışan 21 yaşındaki Muhammet Gürbüz dükkâna gelen bir müşterinin satın aldığı mermerleri kucaklayıp, müşterinin yolun karşısında park ettiği otomobiline götürmek istedi.

MERMERLER HAVAYA FIRLADI, METRELERCE SÜRÜKLENDİ

Dükkândan kucağında mermerle yola çıkan Muhammet Gürbüz yolun karşısına geçtiği sırada hızla gelen hafif ticari araç Muhammet Gürbüz'e şiddetli bir şekilde çarptı. Elindeki mermerler havaya fırlayan Muhammet Gürbüz metrelerce sürüklendi. Muhammet Gürbüz'ün elinden fırlayan mermer parçaları, o an kaza yerinden geçen bir otomobile çarptı. Otomobilde bulunan Bahar Köprücü kazayı yara almadan atlattı.

BİRKAÇ GÜN ÖNCE ÇALIŞMAYA BAŞLAMIŞ

Kaza sonrası ağır yaralanan Muhammet Gürbüz için olay yerine ambulans çağırıldı. İlk müdahaleyi olay yerinde yapan sağlık ekipleri ağır yaralı Gürbüz´ü çevrede bulunan özel bir hastaneye kaldırdı. Muhammet Gürbüz'ün birkaç gün önce mermer dükkânında çalışmaya başladığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Gözaltına alınan hafif ticari aracın şoförü polis arabasıyla polis merkezine götürüldü.

'BİZ DURDUK AMA O ARAÇ DURMADI'

Fırlayan mermer parçalarının isabet ettiği otomobilde bulunan Bahar Köprücü kaza anını anlattı. Köprücü, "Avcılar istikametine gidiyorduk. Biz yolumuzda normal giderken karşıdan bir araç geliyordu. Çocuk da elinde mermerle karşıya geçiyordu. Biz durduk ama o araç durmadı. Çocuğa vurdu, çocuk mermerle birlikte bizim arabamızın üzerine yığıldı kaldı. Durumu ağır. Allah'tan o mermer bizim aracın camdan içine girmedi" dedi.

HIZ KESMEDEN VURUYOR

Kaza anı çevrede bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde kucağında mermerle dükkandan çıkan Muhammet Gürbüz, yolun karşısındaki otomobile doğru gittiği sırada hızla gelen hafif ticari araç Muhammet Gürbüz'e hız kesmeden çarpıyor. Gürbüz'ün kucağından havaya fırlayan mermer parçaları o sırada bir otomobile isabet ediyor.

Yorumlar 17 Yorum Var
  • Hikmet 07.09.2020 16:01
    Yaya zebra gecitleri nerde ?
  • HÜSEYİN 07.09.2020 15:53
    Yine bir panelvan dehşeti.. 18-19 Yaşındaki çocukların altına veriyorlar panelvanları, onlar da iş yetiştireceğiz diye ve gençlik hırsıyla ve tecrübesizliğiyle trafikte terör estiriyorlar.. Panelvanların karıştığı kazaların istatistiğini çıkarın bunu göreceksiniz. Servis, taksi ve minibüs şoförlerine getirilen kurallar gibi bunlara da düzenleme getirilmesi lazım. Yıllık psikoteknik raporu istenmeli..
  • muhsin 07.09.2020 15:47
    Kadın, ben durdum diyor ama kazanın asıl nedeni çocuğun önünden geçen araba. Çünkü çocuk o arabanın geçmesi için yolun ortasında duraklıyor ve diğer araba da vuruyor. Kadının arabası o arabamıydı bilmiyorum. Ayrıca kadın burada gereksiz yere siyasi konuşuyor ne alakası varsa.
  • Evet 07.09.2020 15:27
    Terörist sadece dağdaki değildir, şu şoförün teröristten hiçbir farkı yok, bunun gibiler içinde kesinlikle idam gelmeli, yazık günah.
  • Fastfofya 07.09.2020 15:21
    sorumsuz kural bilmeyen toplum koronadan daha tehlikelidir.
Daha fazla yorum görüntüle