Van'dan acı haber: 3 şehidimiz var

Son dakika haberine göre Yıldırım-10 Norduz Operasyonu'ndan acı haber geldi. 3 teröristin ölü olarak ele geçirildiği operasyon kapsamında Van Çatak'ta bir jandarma yüzbaşı ile iki jandarma uzman çavuşun şehit olduğu, bir jandarma yarbayın ise yaralandığı açıklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.09.2020 17:35 GÜNCELLEME 11.09.2020 22:14 GÜNCEL
Van'dan acı haber: 3 şehidimiz var
Van'dan acı haber: 3 şehidimiz var

Yıldırım-10 Norduz Operasyonu'ndan acı haber geldi. 3 teröristin ölü olarak ele geçirildiği operasyon kapsamında Van Çatak'ta bir jandarma yüzbaşı ile iki jandarma uzman çavuşun şehit olduğu, bir jandarma yarbayın ise yaralandığı açıklandı.

 

İşte İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklama:

YILDIRIM- 10 NORDUZ OPERASYONU kapsamında; Van Çatak ilçesi kırsalında 3 teröristin ölü olarak ele geçirildiği operasyonda, bir jandarma yüzbaşımız ile iki jandarma uzman çavuşumuz şehit olmuş, bir jandarma yarbayımız yaralanmıştır.

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kaderli ailelerine baş sağlığı, yaralı yarbayımıza acil şifalar diliyoruz.

Milletimizin başı sağ olsun.

MSB BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLADI

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Van'ın Çatak ilçesi kırsalındaki 3 teröristin etkisiz hale getirildiği "Yıldırım-10 Norduz Operasyonu"nda şehit olan Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Mahmut Top ve Jandarma Uzman Çavuşlar Yusuf Uyar ile Sezer Uçar için başsağlığı mesajı yayımladı.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şehitlerin fotoğraflarına yer verilerek, şu ifadeler kullanıldı:

"Van Çatak'ta teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen kahraman silah arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Milletimizin başı sağ olsun."

FAHRETTİN ALTUN: TERÖR ÖRGÜTLERİNİN HAMİLERİNE VE İŞBİRLİKÇİLERİNE HESAP SORULACAK

İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

Van Çatak’ta PKK’lı teröristlerce girilen çatışmada şehit olan kahramanlarımızın acısı düştü yüreğimize. Şehitlerimiz J.Kd.Yzb. Mahmut Top ile kahraman Mehmetçiklerimiz Sezer Uçar ve Yusuf Uyar’a Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kudretli eli her bir teröristin başına bir balyoz gibi inecek, tüm terör unsurları kaynağında kurutulacaktır. Hiçbir şehidimizin kanı yerde kalmayacak, terör örgütlerinin hamilerine ve işbirlikçilerine de hesap sorulacaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kudretli eli her bir teröristin başına bir balyoz gibi inecek, tüm terör unsurları kaynağında kurutulacaktır. Hiçbir şehidimizin kanı yerde kalmayacak, terör örgütlerinin hamilerine ve işbirlikçilerine de hesap sorulacaktır.

BAKAN ALBAYRAK'TAN TAZİYE MESAJI

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak paylaştığı taziye mesajında "Van'da sürdürülen Yıldırım-10 Norduz operasyonu sırasında şehadete ulaşan Jandarma Yüzbaşımız ile 2 Jandarma Uzman Çavuşumuza Allah'tan rahmet, yaralı Jandarma Yarbayımıza da acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU'NDAN TAZİYE MESAJI

Bakan Çavuşoğlu ise yayımladığı mesajında, "Van'da 3 teröristin ölü ele geçirildiği operasyonda şehit düşen Jandarma Yüzbaşımız ile iki Jandarma uzman Çavuşumuza Allah'tan rahmet, yaralanan Jandarma Yarbayımıza acil şifa, şehitlerimizin aileleri ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

BAKAN KOCA: YARALI ASKERİMİZİN DURUMU YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR

Bakan Koca da yayımladığı mesajında, "Van’da teröristlerle yaşanan çatışmada şehit olan 3 vatan evladımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Bir askerimiz Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı, durumunu yakından takip ediyor, acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 145 TÜMÜ
  • gökhan 3 yıl önce Şikayet Et
    şehitlik en güzel bir makamdır.
    Cevapla
  • Efendi 3 yıl önce Şikayet Et
    evet anlayanlara şehitlik en güzel makamdır, anlamayan 'Misafir'lere de ne şehitlik ne gazilik,inşallah Niyazilik nasip olur.
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Darısı senin başına!
    Cevapla
  • Misafir 1 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah şehitlerimize rahmet eylesin.Ailelerine sabırlar versin.
    Cevapla
  • Hüseyin Çavuş 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim şefaatlerini kabul etsin Ailelerinin ve Milletimizin başı sağ olsun
    Cevapla
  • Bitlis li 3 yıl önce Şikayet Et
    İyiparti li Meral Akşener selo inen kahvaltı yapacakmış F16 ya kodinat bom iyi parti ye oy veren kerim eline şehit kanı bulaştı
    Cevapla
  • Bitlis li 3 yıl önce Şikayet Et
    Acımak YOK komutanım Karayılan in İnini bombardıman yapın komutanım PKK nin soyunu kurutun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR