Müslümanları aşağılayıcı paylaşımda bulunan şahıs tutuklandı

Sosyal medyada yaptığı Müslümanları aşağılayan karikatür paylaşımıyla büyük tepki toplayan Mehtap Balaban isimli şahıs, halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik ettiği gerekçesiyle tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.09.2020 21:37 GÜNCELLEME 14.09.2020 21:52 GÜNCEL
Müslümanları aşağılayıcı paylaşımda bulunan şahıs tutuklandı
Müslümanları aşağılayıcı paylaşımda bulunan şahıs tutuklandı

Mehtap Balaban isimli şüphelinin  Twitter isimli sosyal medya platformunda Müslümanları aşağılayıcı şekilde karikatür paylaştığının tespit edilmesi üzerine Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca re’sen  soruşturmaya başlanıldığı, şüphelinin paylaşımının;

 

 

Şeklinde olduğu,  yürütülen soruşturma kapsamında şüphelinin Cumhuriyet Başsavcılığınca 13.09.2020 tarihinde gözaltına alındığı, şüpheli ifadesinde özetle; sosyal medya hesabının kendine ait olduğunu  belirtilen paylaşımı kendisinin yaptığını ancak gayesinin kimseyi aşağılamak olmadığını beyan ettiği, Cumhuriyet savcılığınca şüphelinin halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme suçunu işlediği kabul edilerek tutuklanması talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildiği, sulh ceza hakimliğince şüphelinin 14.09.2020 tarihinde tutuklandığı, halen tutuklu olduğu, soruşturmanın devam ettiği öğrenildi..

 

 

YORUMLAR 75 TÜMÜ
  • Osmanli 3 yıl önce Şikayet Et
    Kişi herkesi kendi gibi bilirmiş. Beyni olmayan atmosferde yer işgalinden başka bir konumu olmayan batı özentisi değersiz çöp yığını... Dünyada ki cezan ne bilmiyorum ama ahirette ki cezanin çok şiddetli olacağından eminim..
    Cevapla
  • ALİ BEY 3 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanmı??? iyilik bekleme ırzına canına zarar gelebilir gerçek bu söylersen zulumle tehtit tehtit edene kadar kendinizi düzeltin
    Cevapla
  • Göksen Merey 3 yıl önce Şikayet Et
    Buna sebep olanlara tepki göstermeyip korursaniz bu gibi paylaşımları daha çok görürsünüz.
    Cevapla
  • Namyelüs 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir batı devşirmesinden ne beklersiniz?
    Cevapla
  • UFUK İŞBİLEN 3 yıl önce Şikayet Et
    atın bu kefereyi içeri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR