Fatih Mahallesi 918'inci Sokak'ta eline pompalı tüfek alan Rıdvan D., aralarında husumet bulunduğu öne sürülen N.Ü. isimli kişinin evine doğru rastgele birkaç kez ateş etti. Evin pencereleri de açılan ateşle kırıldı. Mahalle sakinleri elinde tuttuğu tüfekle ateş ederken zaman zaman ağza alınamayacak küfürler eden Rıdvan D.'yi cep telefonları ile görüntülerken, polise de haber verdi.

Esenyurt Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri şüpheliyi elindeki pompalı tüfek ile yakalayarak gözaltına alırken, Esenyurt Polis Merkezi Amirliği'ne teslim etti. Yapılan araştırmada şüphelinin çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı bulunduğu, cezaevinden kısa süre önce çıktığı belirtildi.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • bülent 16.09.2020 17:09
    bu tiplerin ayaklarına pranga vurup çevre yollarının refüzlerinde ot yoldurtacaksınız taş ocaklarında sadece kuru ekmek su ile çalıştıracaksınız cezaevinde yan gelip yatıp sonra dışarıya çıkınca mafya kesiliyorlar yatırmayacaksınız sabah 05:00 akşam 20:00 ayakları elleri zincirli dağda taşta çalıştıracaksnız bakalım çıkınca mafyacılık oynayabilecekler mi
  • Yeeen 16.09.2020 15:25
    Bu olayı gelişmiş bir ülkede yap bak neler oluyor
  • hasan 16.09.2020 13:40
    Sonra esenyurtta daire fiyatlari niye düşük ,sonra kurtlere niye ayrımcılık var .Hepsi olmasada aralarında çok düzgünleri de var ama haraç ,gasp ,uyuşturucu satışı ,kadın pazarlama gidin bakın beyogluna ,esenyurta ,esenlere hep onlarda .
  • Türkiyem 16.09.2020 13:16
    Abiciğim. Bu adam kılıklı adilere iyi niyet , saygılı davranma indirimleri mahkemelerde verilmemeli. Adalet bir ülkenin var olma bekasıdır. ANAHTARIDIR. Yasaları değiştirip en ağır cezalar verilmeli bu adam kılıklı yaratıklara. Adalet sistemimiz düzeltilmeli ki hak yerini bulmalı. Bulmadığı için herkes kendi adaletini kendi tecelli ettirmeye çalışıyor. İDAM gelmeli.
  • vatandaş 34 16.09.2020 13:11
    elinde tüfegi olan mı manyak kayda alan kadın mı psikopat çözemedim :)
Daha fazla yorum görüntüle