Tuzla'da şarkıcı Halil Sezai'nin gözaltına alındığı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Olay dün sabah saatlerinde Tuzla'da yaşandı. Sokakta çekim yapan şarkıcı Halil Sezai, mahalle sakini olduğu ifade edilen bir kişiyle  tartışma yaşadı. Çekime izin vermeyen bu kişiyle Sezai ve yanındakiler kavga etti. Darp edildiğini öne süren kişinin şikayeti üzerine Halil Sezai ve yönetmen Aytaç Ağırlar, Taner Okçular ve Ecem Ağırlar ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 4 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Öte yandan olayla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri çıktı.

Görüntülerde Halil Sezai ve beraberindekilerin tartıştıkları kişiye vurdukları da görülüyor. Haili Sezai görüntüde tarştığı kişinin Kelime-i Şehadet getirmesi üzerine, 'Ezan mı okuyorsun sen?' diyerek defalarca küfür edip darp etti.

EREN ERDEM HALİL SEZAİ'Yİ SAVUNDU!

Sosyal medyada tepki çeken görüntüler sonrasında, CHP'li Eren Erdem'in paylaşımı da tartışmaya neden oldu. Halil Sezai'yi savunan Erdem'in sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle:

Sanatçı Halil Sezai ile ilgili gözaltına alındığına dair haberler gündeme geldi. Durumu yaptığımız görüşmelerle teyid ettik. Kendisi şu an ifade vermekte olup, ifade sonrası serbest kalacağını umuyoruz. Avukat arkadaşlarımız yanındadır. Kendisi gayet iyidir. Sağlıklıdır.

Gözaltı haberi akabinde, gerek Adalet Bakanlığı, gerek İçişleri Bakanlığı ile sürece dair bilgi almak maksadıyla iletişim kurdum. Hukukun ve adil yargılanma hakkının tecellisi için hukukçu dostlarımız karakoldadır. Umarım, ifade sonrası serbest kalacaktır. 

HALİL SEZAİ İFADEYE ÇAĞRILDI

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Tuzla'da bir kişiye saldıran şarkıcı Halil Sezai'yi ifadeye çağırdı. 

Kaynak: DHA

Yorumlar 280 Yorum Var
  • Mahkûm 17.09.2020 22:41
    Adamı evinden alıyorlar,haneye tecavuz,e girer,dövüyorlar darp ,zorla evinden çıkartıyorlar cebir,adam kaçıyor,yakalayıp dövüyor serbest bırakmıyorlar,kişiyi hürriyeti den yoksun kılma, küfür ediyorlar asagiliyorlar,hakaret taciz,ayrıca saldırganlar 3 kişi organize olmuş planlı ve tasarli saldırı mekan basmaya girer. Burda anayasada tam 6 farklı maddeden suç teşkil etmişlerdir.bunu bu suçları ben islesem her saydığım madde 2 seneden başlar en azı 12 senedir.kanun kitabında.bunu salan hakim anayasayı adaleti kanunu kitabı hicmi bilmiyor.fakir suç işlerse mahkum toplum dışı,zengin çalarsa kliptomani,garip çalarsa hırsız,ey yavrum ey adalete bak....
  • Arya 17.09.2020 09:15
    Yazıklar olsun yanindakilerde kılını kıpırdatmıyor engel olmak akıllarına gelmiyor bir insana nasıl böyle vurursun üstelik karşılık dahi veremeyen birine kahroldum izlerken insan değilsin sen
  • Kemal 17.09.2020 00:09
    67 yaşında bir yaşlıyı bu şekilde darp edip acımasızca döven ve hakaret eden bir mahluka arka çıkan, savunan veya sessiz kalan kim olursa olsun Allah'ın yüce adaleti onları avfetmesin
  • Sekar 16.09.2020 23:50
    Bunun gibileri hala sanatci diye addediyorsunuz ya yaziklar olsun dovulen kisi senin abin yada baban da olabilirdi o zaman boyle diyebilecekmiydiniz eren Erdem
  • efe 16.09.2020 23:36
    Bunun gibi edep ve haysiyet yoksunlarına sanatçı demeyelim.Bunlar bizlerin sayesinde kendilerini büyük sanıyorlar.Bunun gibiler in cenabı hak bu dünyada hesabını görür İnşaallah .
Daha fazla yorum görüntüle