İki aile bıçak ve silahlarla birbirine girdi

Tokat'ta iki aile arasında çıkan tartışma büyüyerek sopa, bıçak ve tabancanın da kullanıldığı kavgaya dönüştü. Olayların büyümesi üzerine mahalleye özel harekat polisleri de sevk edilirken iki aile arasındaki kavgada 8 kişi yaralanarak hastanelere kaldırıldı. Olay sonrası mahalledeki araçlar da zarar gördü.

ABONE OL
GİRİŞ 24.09.2020 07:58 GÜNCELLEME 24.09.2020 07:58 GÜNCEL
İki aile bıçak ve silahlarla birbirine girdi
İki aile bıçak ve silahlarla birbirine girdi

Tokat'ta iki aile arasında çıkan kavgada 8 kişi yaralandı. Kavga, polisin müdahalesiyle sona ererken, iki aile bireyleri arasında yeni bir olay yaşanmaması için mahallede çevik kuvvet ve özel hareket polisleri görevlendirildi.

 

Olay, saat 22.00 sıralarında Oğulbey Mahallesi'nde meydana geldi. Ertekin ve Çelikel aileleri arasında henüz bilinmeyen nedenle kavga çıktı.

Tokat’ta aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan kavgada birisi bayan 8 kişi yaralandı.

 

8 KİŞİ YARALANDI

Sopa, bıçak ve tabancanın da kullanıldığı kavgada her iki aileden toplam 8 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalelerin ardından kentteki hastanelere kaldırıldı.

Silah, taş ve sopaların kullanıldığı kavgada olay yerine çok sayıda polisle birlikte ambulans sevk edildi.Kavga sırasında mahalledeki araçlar da hasar gördü.

ÖZEL HAREKAT VE ÇEVİK KUVVET SEVK EDİLDİ

Kavga, polisin müdahalesiyle sona erdi. Gerginliğin devam ettiği mahallede iki aile bireyleri arasında yeni bir kavga yaşanmaması için olay yerinde çevik kuvvet ve özel hareket polisleri görevlendirildi.

YORUMLAR 1
  • Yozgat 3 yıl önce Şikayet Et
    Tokatlılardan uzak durucam anlaşıldı
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR