Tuzla’da maske takmadığı gerekçesiyle kendisinin kimliğini isteyen polis memurlarına mukavemet eden ve polise “sen zor kullan, o zaman görüşürüz” diyen şahıs adliyeye sevk edildi.

Tuzla’da geçtiğimiz günlerde Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan maske denetiminde, vatandaşların maske kullanımları kontrol edildi. Maske takmadığı belirlenen bir vatandaş, kendisinden kimliğini isteyen polis memurlarına kimliğini vermemek için direndi. Şahsın, kendisinin kimliğini isteyen polisleri “sen zor kullan, o zaman görüşürüz” diyerek tehdit etti. Daha sonra polisler tarafından gözaltına alınan şahsın, telefonda konuştuğu kişiye, “bana teşkilatın numarasını verin, eniştemin numarasını gönderin” demesi ise dikkat çekti.

Adının Cihan A. olduğu öğrenilen şahıs, Tuzla’daki Orhanlı Polis Merkezindeki işlemlerinin ardından Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayına sevk edildi. Cihan A., polis aracına bindirildikten sonra kendisine yöneltilen “teşkilat kim” sorusuna, “görüşeceğiz” diye yanıt verdi.

Yorumlar 265 Yorum Var
  • Mehmett 26.09.2020 00:15
    Ülkenin her tarafı enişte kaynıyor maşallah
  • Arda 25.09.2020 16:04
    Ben biliyorum bunların TEŞKİLAT 'ını MCD-ESMK ( mcdonalds evlere servis moto kurye) teşkilatı
  • Hasann. 25.09.2020 15:23
    Açık havada MASKE ZORLAMASI LÜTFEN ARTIK KALDIRILSIN Sadece kapalı mekanlarda zorunlu olsun. Nefes almak en temel hakkıdır herkesin zaten geçende yapılan bir araştımada TakıLan Maskelerin yüzde.95 i Koruma saglamadıgı ortaya çıkmış.. İsteyen netten araştırsın okusun haberi. Tertemiz açık havada oksıjen almak dururken neden D.S.Ö Çin yahudi dayatması olan. Plastik petrol hamaddeli Elyaftan yapılan maskeleri soluyacagız neden niçin.?? Ve ilerde daha çok solunum ve Ciger hastalıkları artacak unutmayın bunu.
  • İlhan 25.09.2020 08:29
    Salıverin küçük enişteyi bu adamın adam denirse tabi iyi bir ceza almasını çooook isteri herkese ibret olacak şekilde
  • osman 25.09.2020 07:31
    Türkiye içler acısı hali
Daha fazla yorum görüntüle