MSB duyurdu: El Kaide bağlantılı Saydalimov yakalandı!

Son dakika haberine göre, Kırmızı bültenle aranan El Kaide bağlantılı İslom Saydalimov, Hudut birliklerimiz tarafından Hatay’ın Altınözü ilçesinde eşi ve 3 çocuğu ile birlikte yakalanarak Babatorun Jandarma Karakoluna teslim edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2020 23:02 GÜNCELLEME 28.09.2020 23:50 GÜNCEL
MSB duyurdu: El Kaide bağlantılı Saydalimov yakalandı!
MSB duyurdu: El Kaide bağlantılı Saydalimov yakalandı!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), kırmızı bültenle aranan El Kaide bağlantılı İslom Saydalimov'un, hudut birliklerince Hatay'ın Altınözü ilçesinde eşi ve 3 çocuğuyla yakalandığını bildirdi.

 

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şunlara yer verildi:

"Kırmızı bültenle aranan El Kaide bağlantılı İslom Saydalimov, hudut birliklerimiz tarafından Hatay'ın Altınözü ilçesinde eşi ve 3 çocuğuyla yakalanarak Babatorun Jandarma Karakolu'na teslim edildi."

 

YORUMLAR 3
  • Melih b 3 yıl önce Şikayet Et
    Şeriat örgutleri sözde Hepsinin merkezi Londra da. İngiliz sana birakirmi şeriatı?
    Cevapla
  • İsmail 3 yıl önce Şikayet Et
    YPG li terörist leri vermeyen Avrupa ve Amerika ,El-Kaide örgütü nün Türkiye yle sıkıntısı yok ki.bizimde onlarla neden böyle bir şey yapiyoruzki.salin gitsin.adamlar PKK li Lara her desteği yapıyorlar.kısasa kısas.bizim elkaideyle sıkıntımız yok.
    Cevapla
  • özkonyali 3 yıl önce Şikayet Et
    elkaide sanki amerika düşmanı. adamlar ha bire müslümanları katlediyor. bugüne kadar sen hiç duydunmu elkaidenin hindistan rusya çin myanmarda eylem yaptığını.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR