Minibüste maske takmadı, yetmedi alkol aldı!

Antalya’da şehiriçi yolcu minibüsünde maskesini düzgün takmayan bir yolcu, bununla da kalmayıp herkesin gözü önünde alkol aldı. Cep telefonuyla açtığı bir videoyu alkol alarak izlemeye devam eden yolcunun görüntüleri, sosyal medyada tepkiye neden oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 29.09.2020 21:13 GÜNCELLEME 29.09.2020 21:17 GÜNCEL
Minibüste maske takmadı, yetmedi alkol aldı!
Minibüste maske takmadı, yetmedi alkol aldı!

Sosyal medyada paylaşılan ve tepkilere neden olan görüntü, Antalya - Serik yolcu minibüsünde çekildi. Edinilen bilgiye göre, ismi öğrenilemeyen bir yolcu, maskesini düzgün takmadığı için diğer yolcular tarafından uyarılan yolcu maskesini taktı ancak bir süre sonra tekrar indirdi. Yolcu, bununla da kalmayıp yanında getirdiği alkolü içmeye başladı. Cep telefonundan açtığı bir videoyu izlerken alkol almayı sürdüren kişinin rahat tavırları da pes dedirtti.

Diğer yolcuların cep telefonu kameralarına yansıyan görüntüler, sosyal medyadan tepki çekti.

 

 

YORUMLAR 26 TÜMÜ
  • ERSİN SAAT 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu tip haberler son dönemde yaygınlaşmaya başladı. Tamamen planlı ve toplumda infial oluşturmak isteyen odakların projesidir.. '' Nerde bu devlet neden bunlara bişey yapmıyor müdahele etmiyor '' algısını yaratmak ve akabinde Halkın Devlete - Hükümüte güvenini sorgulatmak istemektedirler. Hızlı ve sert bir şekile bu şahıslar ters kelepçe ve mümkünse kafalarına bastırılmış bir şekilde Emniyetten Adliyeye sevk görüntüleri yayılmalıdır.
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Kim bunlar yahu? Biri metrobüste sigara içer, diğeri dolmuşta alkol. Normal insan değiller, sanki kamu oyu oluşturup yasakları artırmak için özel seçilmişler. Bunlar bu ülkenin eğitim sisteminden nasıl çıkıyor anlamıyorum. Bunun sağcısı solcusuyla alakası yok, insanın çevresine saygısı kalmamış.
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    yokmuydu otobüs de bir babayiğit şunu kolundan tutup disari atacak
    Cevapla
  • yorumcu geldi 3 yıl önce Şikayet Et
    chp kafası araştırın kesin üyedir.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Norvecde sokak, park ve toplu tasima araclarinda alko icmek yasak, ve para cezasi var. Bizde bu kural varmi acaba?
    Cevapla
  • bulut 3 yıl önce Şikayet Et
    sadece Norveç mi? en basit bu aptalların hayranı olduğu Amerika, kaç ayeletinde alkol sınırı 21 ve kaç eyaletinde kamuya açık alanda alkol almak suç, alkol satışı yaşına uyuyorlar mı bir şey diyemem ama ceza konusunda çok ciddi herifler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR