Bakan Koca'dan önemli açıklamalar!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Son haftalarda yapılan bölgesel müdahalelerin sonuçlarını gördük. Konya dahil yüksek artışlardan söz ettiğimiz birçok ilimizde hızla başarı sağlayıp salgının seyrini kontrol altına aldık" açıklamasında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 02.10.2020 15:30 GÜNCELLEME 03.10.2020 21:21 GÜNCEL
Bakan Koca'dan önemli açıklamalar!
Bakan Koca'dan önemli açıklamalar!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca önemli açıklamalarda bulundu. Koca, "Son haftalarda yapılan bölgesel müdahalelerin sonuçlarını gördük. Konya dahil yüksek artışlardan söz ettiğimiz birçok ilimizde hızla başarı sağlayıp salgının seyrini kontrol altına aldık." ifadelerini kullandı.

 

 

AA'da yer alan habere göre, "Türkiye genelinde (vakalarda) düşüşlerimiz devam ediyor" diyen Bakan Koca, sözlerine şöyle devam etti:

"TÜRKİYE GENELİNDE YATAK DOLULUK ORANI YÜZDE 44"

 

 

"Yataklarımızın Türkiye genelinde yüzde 44ü, yoğun bakımlarımızın yüzde 65i dolu. Sağlığa yapılan yatırımlar, güçlü altyapımız ve fedakarca çalışan sağlıkçılarımız sayesinde, salgınla mücadeleyi birçok ülkeden daha etkin yürüttüğümüze inanıyorum."

YORUMLAR 5
  • ?.. 3 yıl önce Şikayet Et
    Sn: Bakanım artık Açık Havada maske zorunlulugu kaldırılsın yeter artık.. zaten yüzde.95 inin Koruma saglamadıgı ortaya çıktı. MASKE sadece kalabalık Kapalı yerlerde zorunlu olsun Belçika isveç Danimarka vb.. Ülkelerde zorunlu olmaktan çıkarıldı malum. Üstelik onların saglık sistemi bizdeki kadar iyi olmamasına ragmen.!
    Cevapla
  • Avvkt53 3 yıl önce Şikayet Et
    Acık havada artık maske zorlaması kalksın artık sayın Bakanım. Zaten Kanuni bir dayanağı yok.. sadece kapalı alanlarda olsun..
    Cevapla
  • A.B. 3 yıl önce Şikayet Et
    Sn. Bakanım, sıra hastanelerimizi ekonomik çalıştırmada. Işıklandırmadan tutunda, yakıt ve sarf malzemelerin israfı da çok önemlidir. Hele sarf malzemelerinin ömürlü olanları daha çok önem arz eder, dikkat edilmezse devlet milyarlar kaybeder, bir de heyecan kaybedilirse o daha da kötü olur.
    Cevapla
  • dadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakanım birazda sağlık personelinin maaşlarıyla ve deveye benzeyen döner sermayelerle ilgilenirse memnun oluruz
    Cevapla
  • bir sağlıkçı 3 yıl önce Şikayet Et
    bugün 22 gün oldu. sağlık personelinin döner sermayeleri ödenmedi. düzenleme yapacağız denilip daha da cok kesilecek. sağlık bakanı personeline hiç değer vermiyor. sağlık personeli yorgun, sağlık personeli kırgın, sağlık personeli hasta, ama üstüne birde parası hem kesiliyor hem de ödenmiyor...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR