27 Eylül Pazar sabahı Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında, Ermeni güçlerin Azerbaycan sivil yerleşim birimlerine ateş açması üzerine başlayan çatışmalar sürerken Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, Azerbaycan ordusunun Talış köyünü aldığını duyurdu.

Ağar, "Sahadan gelen bir bilgi. Ahıldere'nin en büyük köyü olan Talış bu sabah itibarıyla alındı ve ilerlemesine devam ediyor. Azerbaycan ordusu tahkimatı kıra kıra ilerliyor." dedi.

Ermenistan ile PKK/YPG ilişkisine de değinen Ağar, "Ermenistan'ın PKK/YPG ile ilişkisi yeni durum değil. Nasıl Asala terör örgütünü organize etmişlerse onun bitmesiyle beraber eş zamanlı olarak PKK terör örgütü başladı. Bu açından bakıldığında birleşik bir terördür." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 30 Yorum Var
  • Savaş 05.10.2020 07:16
    Türkler gardaşlarının yanındadır. 2 devlet 1 millet. 1 elin nesi var iki elin sesi var.
  • Zaza Gürsel 04.10.2020 22:07
    Adam hakikati söyledi, net ve açık bravo
  • vatan sağolsun 03.10.2020 22:46
    siz çıkana kadar biz şehit vermeye hazırız peki siz ölmeye hazırmısınız askerlerinizi zincirle araçlara bağlayarakmı savaşıyorsunuz bu böyle olmaz biz şehadet şerbetini içmeye hazırırız peki siz işte bu sorunun cevabı gitmek ve kalmakla alakalı siz askerlerinizi zorla baskıyla savaştırıyorsunuz biz ise davul zurnayla askere yolluyoruz kalırsak gazi ölürsek şehit vatan sağolsun diyoruz o yüzden karabağdan tutunamazsınız zararın neresinden dönülürse kardır düşüncesiyle hareket ederek hemen kaybolun çıkın ata toptağımız karabağdan
  • TÜRKİYE SEVDALISI 03.10.2020 22:41
    selam olsun can azertbeycana. durmayın alın ermenistanıda . çok şükür allaha bu günleride gördük
  • Bozkurt 03.10.2020 20:16
    Kürtlerin PKK yı anlaması için ay ın ikiye mı yarılması gerekiyor.
Daha fazla yorum görüntüle