İçişleri Bakanı Soylu'dan 'kadın cinayetleri' açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, alınan tedbirler sayesinde kadın cinayetleri oranının, yılbaşından itibaren yüzde 29 oranında düştüğünü belirterek, "Dünyada (milyon kişi başına) kadın cinayet oranı 13 iken Türkiye'de 3,8. Mücadelemiz kadına karşı tek bir şiddet olmayana dek devam edecek." ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.10.2020 20:21 GÜNCELLEME 03.10.2020 20:21 GÜNCEL
İçişleri Bakanı Soylu'dan 'kadın cinayetleri' açıklaması
İçişleri Bakanı Soylu'dan 'kadın cinayetleri' açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, alınan tedbirler sayesinde kadın cinayetleri oranının, yılbaşından itibaren yüzde 29 oranında düştüğünü aktardı. Soylu, "Dünyada (milyon kişi başına) kadın cinayet oranı 13 iken Türkiye'de 3,8. Mücadelemiz kadına karşı tek bir şiddet olmayana dek devam edecek." dedi. 

 

 

YORUMLAR 3
  • Bir vatandaş 1 3 yıl önce Şikayet Et
    Kocasını aldatan kadın 15 sene hapse mahkum edilsin. Bu cinayetlerin çoğu biter. Bu devletin suçundan oluyor. Tek taraflı oynuyor. Adam karısını başkasıyla yakalıyor bir Tokat atsa suç. Yetmiyor birde uzaklaştırma cezası. Bakın istisnalar hariç kadın cinayetlerinin %90 ı namus ve ihanet davası. Yazık bu millete. O esnada o psikoloji yı herkes kaldıramaz. Kadında ceza alsın
    Cevapla
  • Anti nafaka 3 yıl önce Şikayet Et
    Kaldırın nafakayı millet adalet bekliyor
    Cevapla
  • Dvtcn 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamın dibisin vesselam
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR