AK Parti Grubu'ndan 700 milyonluk destek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından talep edilen 700 milyonluk krediye, AK Parti Grubu evet dedi. Bugüne kadar 1 milyar 70 Milyonluk kredi desteği veren Cumhur ittifakı bugün yeni bir desteğe imza attı. AK Parti Grubu, Ankara Büyükşehir Belediyesinin Ankaralıya daha fazla hizmet götürmesinin önünü açan bir krediye onay verdi .

ABONE OL
GİRİŞ 07.10.2020 22:20 GÜNCELLEME 07.10.2020 23:29 GÜNCEL
AK Parti Grubu'ndan 700 milyonluk destek!
AK Parti Grubu'ndan 700 milyonluk destek!

Konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse "AK Parti hizmet partisidir. Hizmet denilince akla AK Parti gelir. Ankaralıya yapılan her hizmetin önünü açtık. Kimse mazeret üretmesin. Çalıştırmıyorlar yalanına başvurmasın. İşte size destek çalışın. Mazeret üretmeyin" diye konuştu.                           

 

Ankara'nın güvenliği tehdit altında mı?                             

Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sinan Burhan, ABD kökenli SAS firmasından 2,5 milyonluk bir hibe alındığını belirterek "Bu kredi ne karşılığındadır"? diye sordu. Belediyenin Ankaralının sağlık, eğitim gibi alanlarda veri güvenliğini dikkate alması gerektiğini belirten Burhan, "Ankaralı gerekirse bu parayı bulur. Bu anlaşma iptal edilmelidir. Bu durum milli güvenlik sorunudur" diye konuştu.

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise veri güvenliği konusunda hassas olduklarını belirtti.

YORUMLAR 1
  • Tayip ErislamAlemi 3 yıl önce Şikayet Et
    bunu yaptıklatı an içeri alınsınlar.masur falan hikaye.chp de ipler kimin elindeyse kuklayı o yönetir.ihanet için veri çaldırmak için çabaları var. chp falan komple tasfiye edin.iç savaş çıkaracak işler yapılıyor.yeterki hainler tamamen yasfiye olunup tüm partiler bastan asıl sahiplerine millete teslim edilsin.savaş zamanıdır.partiler kapansın.Atatürkte savaşta bunu yapmıştı.Tüm partiler birleşsin.neyi bekliyoruz israilin bizi içerden yemesinimi?
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR