Türkiye Hazal'a ağlıyor! Gündeme oturdu

Dün gece yarısı Esenler - Otogar yolunda Mehmet Ali Atış tarafından silahla vurularak öldürülen Hazal Tektaş'ın son görüntüleri ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.10.2020 16:23 GÜNCELLEME 19.10.2020 16:23 GÜNCEL
Türkiye Hazal'a ağlıyor! Gündeme oturdu
Türkiye Hazal'a ağlıyor! Gündeme oturdu

Hazal Tektaş'ın ölümü tüm Türkiye'yi hüzne boğdu. Henüz 19 yaşında olan Hazal Tektaş, 18 yaşındaki Mehmet Ali Akış tarafından öldürüldü. Katil, Hazal'ı öldürdükten sonra intihar ederek yaşamını yitirdi.

 

Hazal Tektaş'ın son görüntülerine ulaştı. Arkadaşlarıyla gittiği bir yerde "Duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini" şarkısını söyleyen Hazal'ın hayatını kaybetmesi arkadaşlarını da derinden yaraladı. Talihsiz kızın yakın dostları, Mehmet Ali Akış'ın Hazal'a 'saplantılı' olduğunu aralarında bir ilişki olmadığını ifade etti.

SON DAKİKA HABERİ: KATİL MEHMET ALİ AKIŞ DAHA ÖNCE HAZAL'I KAÇIRMAYA ÇALIŞMIŞ!

 

 Mehmet Ali Akış'ın, daha önce de Hazal'ı kaçırmaya çalıştığı ifade edildi. Hazal Tektaş'ın ailesinin daha önce yaşananlardan haberleri olup olmadığı ise bilinmiyor. Hazal'ın Esenler ilçesinde yaşadığı belirtildi.

HAZAL'IN ARKADAŞLARININ İDDİASI: "SÜREKLİ TAKİP EDİYORDU, SİLAHLA ZORUYLA TACİZ..."

19 yaşında hayatının baharında Mehmet Ali Akış tarafından öldürülen Hazal Tektaş'ın arkadaşlarının iddiası kan dondurdu. İddiaya göre katil Mehmet Ali Akış'ın Hazal'ı sürekli takip ettiği, tehditler savurduğu ve silah zoruyla taciz ettiği ifade edildi.

OLAY NASIL OLMUŞTU?

Olay Esenler, Otogar Bağlantı Yolunda gece saat 00.15 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet A. (18) ile Hazal T. (19) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle yol kenarında tartışma çıktı. İddiaya göre, ikili arasındaki tartışmada Hazal T. bir anda oturduğu yerden kalkarak kaçmaya başladı. Genç kadın yolun karşısına geçtiği esnada peşinden gelen Mehmet A. belinden çıkardığı tabanca ile Hazal T.'ye ateş açtı.

Açılan ateş sonucu başından ağır yaralanan Hazal T. kanlar içinde yere yığıldı. Bu sırada silahlı saldırıyı düzenleyen Mehmet A. ise aynı tabanca ile başına ateş ederek yere yığıldı. Yoldan geçen vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Hazal T.'ye ilk müdahaleyi yaparak en yakın hastaneye kaldırdı. Hazal T. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hazal T.'nin cenazesi Yenibosna Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

YORUMLAR 29 TÜMÜ
  • birlik 3 yıl önce Şikayet Et
    toplumumuzda git gide malesefki islam ahlakı ından uzaklaşiyoruz ve bu tip olaylar kaçınılmaz oluyor
    Cevapla
  • Adnan 3 yıl önce Şikayet Et
    Gece yarısından sonra 19 yaşındaki bir kızın tek başına sokaklarda ne işi var. Peki ailesi buna nasıl izin veriyor. Şimdi dizlerini dövsünler bakim.
    Cevapla
  • isa 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah korkusu olmayan ,Ahiret inancı olmayan gençlik artıyor..Ahirette hesap vereceğine inan biri cinayet işler mi?%98 i müslüman olanlar önce Allah a teslim olmalı ona göre nesil yetiştirilmeli.
    Cevapla
  • Bey 3 yıl önce Şikayet Et
    Flört etmek modernlik ya ,...
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    karakafaların naturel halleri bellerinden silah bıçak dünde gördük ellerinden balta eksik olmaz hayvan gibi egoları için insanlara cebir ve şiddet uygulamak hastalığı demicem bozukluk kanlarında var hepsi aynı pusula yönünden çıkıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR