Azerbaycan toprağı Karabağ'ı 27 yıldır işgal eden Ermenistan'ın tüm planlarını SİHA'lar suya düşürdü. Karabağ'da ilerleyişini sürdüren Azerbaycan ordusu bir çok nokta Ermeni hedeflerini yerle bir ederken İti Kovan adını verdikleri SİHA'lar, Ermeni askerlere göz açtırmadı.

GÖZLERİ SÜREKLİ GÖKYÜZÜNDE

Ağır kayıplar veren Ermeni askerler ise kaçacak yer bulamadı. Her saniye gökyüzünde SİHA gözetleyen Ermeni askerler İti Kovanları gördükleri anda kaçmaya yeltense de SİHA'ların hedefi olmaktan kurtulamadı. Azerbaycan Savunma Bakanlığı'nın son paylaştığı görüntülerde Ermeni askeri personeli ve zırhlı araçların bir kez daha İti Kovan'lar tarafından imha edildiği görüldü.

 

Yorumlar 2 Yorum Var
  • berat 23.10.2020 17:04
    türkün dostu dosttur ...amma nefretide büyüktür ......
  • ÇNRA drone 23.10.2020 16:47
    Bu silahların üretilmesi için tam otomatik üretim bandı olmalı atölye tipi ustayla olmaz savunma sanayinde bu işler sonuçta 1 adama 1 drone kullanılıyor neredeyse ve ÇNRA tüplerine veya SİHA daki içi boş ince plastik tüplere tam olarak sığıp lazerle işaretlenen hedefe veya zigzaglı hızlı hareket eden hedefe otomatik kitlenebilmeli patlayıcısı da s300ün metal kasasını rahat rahat delecek ve patlatacak güçte olmalı