İstanbul Valiliğinden mesai saatleri açıklaması

İstanbul Valiliği, organize sanayi bölgeleri, küçük sanayi siteleri ve sanayi kuruluşları için mesai başlangıç ve bitiş saatlerine yönelik açıklama yaptı. Açıklamada 'Organize sanayi bölgeleri, küçük sanayi siteleri ve sanayi kuruluşları için mesai başlangıç ve bitiş saatleri 07.00-16.00 olarak düzenlenmiştir' denildi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.11.2020 22:31 GÜNCELLEME 06.11.2020 22:31 GÜNCEL
İstanbul Valiliğinden mesai saatleri açıklaması
İstanbul Valiliğinden mesai saatleri açıklaması

İstanbul Valiliği, İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisinin 4 Kasım tarihinde organize sanayi bölgeleri, küçük sanayi siteleri ve sanayi kuruluşları için mesai başlangıç ve bitiş saatlerine yönelik aldığı karara ilişkin açıklama yaptı.

 

Açıklamada, “İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisinin 4 Kasım tarih ve 100 sayılı kararının 4. maddesinde organize sanayi bölgeleri, küçük sanayi siteleri ve sanayi kuruluşları için mesai başlangıç ve bitiş saatleri 07.00-16.00 olarak düzenlenmiştir. Mesai saati başlangıcının 07.00 olması kaydıyla fazla mesai veya vardiyalı çalışma yapmak isteyen firmalarımızın mesai bitiş saatlerini belirleme yetkisi kendi takdirlerindedir” denildi.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 31 TÜMÜ
  • serkan 3 yıl önce Şikayet Et
    iş yeri servisi olmayan insanlar nasıl işe gidecek acaba bunu da düşünseler iyi olur herksin makam aracı makam şoförü ve koruması yok sabah beşte nasıl ulaşım sağlayacağız İstanbul valiliğini aradın Şikayet kaydı açalım diyor madem böyle bir karar aldın bari ulaşım sorununu da çöz sadece iş yapıyor gözükmek için hiç bir şeye faydası olmayacak
    Cevapla
  • yavuz 3 yıl önce Şikayet Et
    Servisi olmayan iş yerlerinin çalışanları saat07de nasıl işlerinin başında olacak
    Cevapla
  • Insaf 3 yıl önce Şikayet Et
    Almayada Mesai Saat 6:00 -14:00 Sonra 14:00-22:00 Ve 22:00 -06:00
    Cevapla
  • Doru karar 3 yıl önce Şikayet Et
    Almanyada yıllardan beri uygulanan sistem. Hatta onlarda daha erken başlıyor sanırım. Öğleden sonra 3-4 gibi paydos ediyorlar. Günün geri kalanında insan başka işlerini halledebiliyor. Böylelikle bir günden tam olarak istifade ediyorlar. Almanyanın başarısının sırlarından birisidir.
    Cevapla
  • Sefik 3 yıl önce Şikayet Et
    Trafige çözüm olucak bi nebze ama
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR