15 yaşındaki çocuk mobil oyun için kuzenini bıçakladı

Malatya’da 15 yaşındaki çocuk, cep telefonundan oynadıkları oyun nedeniyle aynı yaştaki kuzenini bıçakladı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.11.2020 07:08 GÜNCELLEME 19.11.2020 07:50 GÜNCEL
15 yaşındaki çocuk mobil oyun için kuzenini bıçakladı
15 yaşındaki çocuk mobil oyun için kuzenini bıçakladı

Malatya'da, Semih G. (15) cep telefonundan oynadıkları oyun nedeniyle tartıştığı aynı yaştaki kuzeni Mehmet Emin G.'yi bıçaklayarak yaraladı.

 

 

Olay, önceki gece Çarmuzu Mahallesi'nde meydana geldi. Mehmet Emin G., kuzeni Semih G. ile birlikte ders çalışmak için amcası Murat G.'nin evine gitti. Kuzenler ders bitiminde cep telefonu ile oyun oynamaya başladı. Ancak 2 çocuk oyun nedeniyle tartıştı. Tartışma sırasında Semih G., odada bulunan bıçağı alıp, kuzeni Mehmet Emin'e sapladı. Kanlar içerisinde kalan Mehmet Emin, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Semih G. ise Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Mehmet Emin G.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • kamil 3 yıl önce Şikayet Et
    İnternet oyunları çocukların psikolojilerini bozdu. Öldürmek esaslı oyunlar; silah kullanımı, bıçak kullanımı, bomba kullanımı özendiriyor, normalleştiriyor. İleride en ufak bir sıkıntıda yaralama olayları görülüyor. Allah korusun.
    Cevapla
  • malatyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    tüm oyunlar ,tüm internet fenomenleri,tik tok kaldırılsın görmeyelim,cocuklar izlemesin.annesi evde olanların bile elinden telefon düşmüyor.
    Cevapla
  • işte insanlik.... 3 yıl önce Şikayet Et
    aile ve saglik bakanlığı derhal oyunları mercek altina almalı...aileler anlamaz oyunlardan ama siz genckerimizi kirumak adina lutfen kurul olusturup bir calusmaniz olsun lutfennnn
    Cevapla
  • orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    coronadan çocuklar çok etkilendi anne baba çalışıyor evde çocuklar ders istwr gir istwr girme malisef çok kötülüğe sebeb
    Cevapla
  • Demir Ersoy 3 yıl önce Şikayet Et
    İnternet oyunlarının tamamı yasaklanmalı bu gelecek nesilleri yok etme amaçlıdır
    Cevapla
  • Samsunlu 3 yıl önce Şikayet Et
    O nesilde yok edilme eyilimi varsa oyun olmasa başka türlü şeyler yaparlar. Sorun bence insanların zeka seviyelerinde. Yani dizilerden, filmlerden, oyunlardan bir insan etkilenebiliyorsa bence tedavi görmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR