Son dakika haberi: 22 Kasım koronavirüs tablosu! Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 22 Kasım koronavirüs tablosu, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 155 bin 516 Kovid-19 testi yapıldı, 6 bin 17 kişiye hastalık tanısı konuldu, 139 kişi hayatını kaybetti. Ağır hasta sayısı 4 bin 217 oldu, son 24 saatte 3 bin 812 kişinin Kovid-19 tedavisinin tamamlanmasıyla iyileşenlerin sayısı 374 bin 637'ye yükseldi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.11.2020 20:21 GÜNCELLEME 22.11.2020 21:28 GÜNCEL
Son dakika haberi: 22 Kasım koronavirüs tablosu! Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 22 Kasım koronavirüs tablosu! Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 22 Kasım koronavirüs tablosuna ilişkin yaptığı açıklamada, ''Bugün tespit edilen 6.017 hastamız var. Tedbirler ve kısıtlamaların yakın zamanda netice vermesi için kurallara sıkı sıkıya uymalıyız. Salgınla mücadelenin yöntemi asırlardır değişmedi: el Temizliği, Maske ve Mesafe. Sevdiklerimiz için tedbirlere uyalım. '' ifadelerini kullandı.

 

 

BAKAN KOCA'DAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Bugün tespit edilen 6.017 hastamız var. Tedbirler ve kısıtlamaların yakın zamanda netice vermesi için kurallara sıkı sıkıya uymalıyız. Salgınla mücadelenin yöntemi asırlardır değişmedi: el Temizliği, Maske ve Mesafe. Sevdiklerimiz için tedbirlere uyalım." ifadelerini kullandı. 

 

 

YORUMLAR 87 TÜMÜ
  • Eyyamcı 3 yıl önce Şikayet Et
    kontrol altında merak etmeyin...
    Cevapla
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Ey yücelerin yücesi büyük ALLAHIM sen bi an önce bitir bu hastalığı tüm hastalara şafii isminle şifa ver bize merhamet et eski hayatımızı geri ver. .
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha önce de dedim, bizim insanımız zordan anlar. İyilik yaramaz, devletimiz vakaların zirve yaptığı bu dönemde niye esye göre daha az tedbir uyguluyor derseniz, tamamen ekemomiktir nedeni. Yoksa ekonomi zarar görmeyecek olsa çok daha şiddetli kısıtlamalar gelirdi. Bu arada maske takmayanlara aldırış etmeyin, maske takan adamın mesafe ile ile işi yok, nasıl olsa maske var deyip dip dibe yaşıyor insanımız...
    Cevapla
  • Hira 3 yıl önce Şikayet Et
    Sağlıkcıların gücü tükenmek üzere
    Cevapla
  • Mert ceyhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kısıtlamada boş.katı tedbir gelmeli.bizde istiyoruz her yer açık olsun esnaf çalışsın personel para kazansın ama bu çare değil insanların ölmesinden iyidir acilen sokağa çıkma yasağı gelmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR