Bakırköy'de gündüz vakti fosforlu yelek giyip, kamyonetle sokağa gelen kişilerin motorlu hızarla 2 bin 200 metre fiber kablo çaldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 

Olay geçen pazartesi öğle saatlerinde Yeşilköy Halkalı Caddesi'nde yaşandı. İddiaya göre, sokağa döşenecek olan fiber internet kablosunu gözüne kestiren 5 hırsız, kamyonet ile caddeye geldi. Giydikleri fosforlu işçi yeleklerle bir kişi kabloyu tuttu diğeri ise elektrikli hızar makinesi ile kabloları kesmeye başladı. 2 bin 200 metrelik kablonun çalındığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, iki kişinin kabloyu kestiği, iki kişinin de parçalanmış kablo parçalarını kamyonete yüklediği görüldü. Yaşanan hırsızlık sonrası yakalanan 4 hırsız polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. 

Yorumlar 28 Yorum Var
  • Furkan Koca 25.11.2020 17:59
    Vatan hainleri üç krş kazacağız diye milyonluk kabloyu hurda ettiler.Direk dala çekeceksin bu hainleri...
  • tesbit 25.11.2020 15:45
    Hırsızlık ve dolandırıcılık hayatları karartıyor cezaların hiç yıldırıcı lığı yok, bu durumda hırsızlık ve dolandırıcılık meslek olmuş. cezalar yıldırıcı olacak şekilde arttırılmalı, bu suçlardan cezaevine düşenler orda yan gelip yatmamalı, yediği ve içtiğinin karşılığını uygun işlerde çalışarak ödemeli, Ayrıca tekrarlarında cezası artmalı çıktığında da çalışıp kazandığı paradan (ömrünce de sürse) çaldıklarının ve verdiği zararı ödetilmeli derim.
  • VEFA 25.11.2020 15:11
    Bu kablonun hele tek parça halinde fiyatı ne kadar bilseler 1 metresini bile kesmezler ama adamlarda pardon yaratıklarda beyin yok bunları vatan hainliğinden suçlayacaksın
  • Kahramanmaraş Lı 25.11.2020 14:56
    hırsızlık bu gidişle suç almaktan çıkacak herkes çaldırdıgı malın hesabını verecek . nasıl olsa hakim adli kontrolle serbest bırakır alıştılar ön kapıdan gir arka kapıdan çık
  • hüseyin 25.11.2020 14:18
    avrupada olsa şöyle olurdu diyen avrupa hayranı avrupada adamı öldürseler kimse dönüpte bakmaz
Daha fazla yorum görüntüle