Araçtan fırlayan sürücü evin çatısına düştü

Konya’nın Altınekin ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada sürücü Mustafa Yaşar Özkan (33) araçtan metrelerce havaya fırlayıp, bir evin çatısına düştü.

ABONE OL
GİRİŞ 26.11.2020 05:52 GÜNCELLEME 26.11.2020 05:52 GÜNCEL
Araçtan fırlayan sürücü evin çatısına düştü
Araçtan fırlayan sürücü evin çatısına düştü

Kaza, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Akıncılar Mahallesi girişinde meydana geldi. Mustafa Yaşar Özkan 42 BZE 17 plakalı aracıyla seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetti. 

 

Yoldan çıkan araç şarampole yuvarlandı. Bu sırada sürücü kabininden metrelerce havaya fırlayan Özkan, bir evin çıtasına düştü. Bu anlar güvenlik kameralarınca kaydedildi. 

 

Özkan'a ilk müdahale evin çatısında yapıldı. Mustafa Yaşar Özkan daha sonra ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Özkan'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Soruşturma sürüyor.

YORUMLAR 3
  • ŞAKA 3 yıl önce Şikayet Et
    Biri şaka desin...
    Cevapla
  • mjennefer 3 yıl önce Şikayet Et
    öncelikle geçmş olsun diyelim, ancak Türkiye'de olur böyle vakalar
    Cevapla
  • Koç 3 yıl önce Şikayet Et
    Süpriz ve mucizeler ülkesi olmayacak hiç bir şey yok bende gece bölünmüş yolda sürat yüzün üzerinde giderken bir kaza gördüm adamlar traktör remorkuna otomobili yüklemiş hiç bir önlem yok ışıklandırma yok düz süratlı yol tabi arkadan gelen toslamış feci bir kaza
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR