İstanbul'da terör operasyonu! Belediye başkan yardımcısı da gözaltında

Son dakika gelen habere göre; Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz'un da aralarında olduğu 19 şüpheli PKK/KCK operasyonunda gözaltına alındığı bildirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.11.2020 09:59 GÜNCELLEME 26.11.2020 12:23 GÜNCEL
İstanbul'da terör operasyonu! Belediye başkan yardımcısı da gözaltında
İstanbul'da terör operasyonu! Belediye başkan yardımcısı da gözaltında

İstanbul'da bölücü ve hain terör örgütü PKK'ya operasyon düzenlendi. 19 şüpheli yakalandı. Operasyon anları polis kameralarına yansıdı. Operasyonda Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı Cihan Y.'nin de gözaltına alındığı iddia edildi.

 

 

27 ADRESE EŞ ZAMANLI BASKIN
İstanbul Emniyet İstihbarat Şube Müdürlüğü'nün tespitlerinin ardından Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Polisleri, bölücü terör örgütü PKK'ya operasyon düzenledi. 27 adrese eş zamanlı baskın yapıldı.

19 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
Bölücü terör örgütü PKK Üyeleri tarafından; bölücü terör örgütünün ülkemizdeki yapılanmalarını bir araya getirmek ve koordine etmek amacıyla hayata geçirilen sözde KCK/TM isimli oluşum adına faaliyet yürüten 19 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı..

 

 

Adreslerde yapılan aramalarda bir ruhsatsız tabanca, bir şarjör, 102 mermi, çok sayıda örgütsel doküman, örgütsel bez parçaları ve dijital materyal ele geçirildi. Operasyon anları polis kameralarına yansıdı.

ŞİŞLİ BELEDİYESİ BAŞKAN YARDIMCISI DA GÖZALTINDA
Operasyonda Şişli İlçesi Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Y.'nin de gözaltına alındığı iddia edildi..

.

YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • Adem 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu normal istanbulda HDP boşuna mı CHP nin adayını destekledi ,acaba karşılığında iski,igdaş,iett vb.hangisini kendine seçti pazarlıklarda kendilerine nereleri vâat ettiler...
    Cevapla
  • vedat 3 yıl önce Şikayet Et
    nasil oluyorda bir terrörist böyle bir makama gelebiliyor? dürüst bir vatansever o makama gelemiyorken bir terrörist elini kolunu sallaya sallaya bu makami elde edebiliyorsa aklima malesef su geliyorki biz muz devletimiyiz? nedir bu ya eskiya terrörist yalancisi hirsizi hain bizleri ve ülkemizi yönetiyor? dokunulmazligida elde ediyor sonrasi maglum istedigini yapabiliyor. eee buna kim nezaman dur diyecek?
    Cevapla
  • hazal 3 yıl önce Şikayet Et
    joe biden boşuna söylemiyor. destekleri yıllardır yapıyorlar. hepsi tek tek hesap verecek. eskiden polis asker fetönün elinde idi. şimdi ise işler tersine döndü.
    Cevapla
  • birisi 3 yıl önce Şikayet Et
    cumhuriyet savcıları, anayasa mahkemeleri NEREDELER... ne işe yararlar..
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 3 yıl önce Şikayet Et
    Ankara'da TBMM içine sızan teröristlere ne zaman operasyon düzenlenecek?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR