MHP'li Büyükataman'dan, Ali Babacan'a sert tepki!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için yaş sınırı isteyen Ali Babacan'a MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'dan sert cevap geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.11.2020 21:45 GÜNCELLEME 26.11.2020 21:50 GÜNCEL
MHP'li Büyükataman'dan, Ali Babacan'a sert tepki!
MHP'li Büyükataman'dan, Ali Babacan'a sert tepki!

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medya üzerinden DEVA Parti Genel Başkanı Ali Babacan'a sert tepki gösterdi. Ali Babacan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için RTÜK’ten 18 yaş sınırı istemesine tepki gösteren MHP'li Büyükataman, "Babacan’a tavsiyemiz ise 'had sınırını' bilmesidir" dedi.

 

Ali Babacan'ın Devlet Bahçeli için sarfettiği "Devleti esir aldı" sözlerine de tepki gösteren Büyükataman, "Bir akıl tutulması, şuur noksanlığıdır" açıklamasında bulundu.

MHP Genel Sekreteri'nin açıklamaları şöyle:

 

"Türkiye'ye kurulan tuzaklara gönüllü taşeronluk yapmak üzere yüzde 100 yabancı sermaye ile imal edilen DEVA isimli particikte genel başkancılık oynayan Ali Babacan; emsalleri ile birlikte mekân tuttuğu çukur seviyeden, Sayın Genel Başkanımıza dil uzatma hadsizliğinde bulunmuştur.

Ömrünü büyük Türk milletine adayan Sayın Genel Başkan'ımıza yönelik bu hadsizlik ne acıdır ki Türk'ün gücünü yedi düvele gösterdiğimiz müstesna ilimiz Çanakkale'de, dün mağlup ettiklerimizin Türkiye'yi bir müstemleke hâline getirmeye ant içmiş yedek akçesi tarafından yapılmıştır.

‘ETKİSİZ ELEMAN’

Bırakın teşkilatlanmayı; il başkanı bulamayan cücük bir yapılanmanın başındaki etkisiz eleman; milyonlarca oy vereni, Türkiye ile birlikte dünyanın dört bir köşesinde oy vereninden çok daha fazla gönül vereni olan partimizden bahsederken "küçük" kelimesini kullanabilmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti'ne diz çöktürmek için ortaya çıkan, "Açılımın sahibi geliyor" anonsuyla cadde cadde ihanet gezdiren, toplantılarında Türk devletine meydan okuyan bu hadsizin Sayın Genel Başkan'ımıza yönelik “Devleti esir aldı” sözleri bir akıl tutulması, şuur noksanlığıdır.

Milliyetçi Hareket, sokaklarda ıspanak fiyatına satılan demokrasinin değil gerçek demokrasinin, hak yolunun, hakikat yolunun takipçisidir.

PKK’ya meşruiyet, FETÖ’ye serbestî vermeyi demokrasi zanneden zihniyet, bu temiz topraklardan def olana dek mücadelemiz sürecektir.

Türk çocuğu, Mete'den Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ecdadının yolundadır; yolbaşçısı Sayın Devlet Bahçeli’nin teşvik ve talimatları doğrultusunda büyük ve müreffeh Türkiye’yi inşa etme ülküsüne hızla ilerlemektedir.

Babacan’a tavsiyemiz ise "had sınırı"nı bilmesidir."

BABACAN NE DEMİŞTİ?

İktidara yönelik eleştirilerde bulunan Babacan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin son dönemdeki çıkışlarına işaret etmiş, Bahçeli ile ilgili Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'na da (RTÜK) çağrıda bulunan Babacan, "Pandemi döneminde çocuklarımız evlerde. Onların edep ve ahlâkını bozacak hakaretlerin yayınlanması çok yanlış. Evde bağırış çağırış dinlemelerini istemiyoruz. Küçük ortağın yayınlarına 18 yaş sınırı konulsun lütfen" ifadelerini kullanmıştı.

 

YORUMLAR 36 TÜMÜ
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Ali bey Kemal bey den genel müdürlük kapmaya çalışıyor. Ama henüz tasma sırası onda değil. Tabiki proje ödevi olarak geziyor ortalıkta lakin mezuniyetini göremeyeceğiz. Sen kimsin siyaset yapasın. Daha İyi partiye verdikleri paranın karşılığını alamadılar senide dansöz niyetine donderiyorlar.
    Cevapla
  • islamislam 3 yıl önce Şikayet Et
    bununda suratını dağıtacak bir ülkücü çıkar elbet
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadsiz babacan sen kimin uşağısın
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Babacan seni babacan bilirdik adam değilmissin her şey ortada kim kimlerle beraber utanmadan sıkılmadan atıp tutanlar görevde iken böyle konuşmayanlar şimdi dilleri çözüldü yazıklar olsun topunuza Sonuna kadar REİS REİS REİS yine yeniden bir daha....
    Cevapla
  • Kerem 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzel kapak olmuş ama yüz yok ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR