Kadir Şeker'in kurtardığı Ayşe Dırla'nın ifadesi ortaya çıktı

Ayşe Dırla ve sevgilisi Murat Hanlı, yaklaşık 1 kilo uyuşturucuyla birlikte yakalandı. Ayşe Dırla ve sevgilisi uyuşturucuyu satmak için almadıklarını iddia etseler de ikisi de tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.12.2020 07:06 GÜNCELLEME 01.12.2020 09:39 GÜNCEL
Kadir Şeker'in kurtardığı Ayşe Dırla'nın ifadesi ortaya çıktı
Kadir Şeker'in kurtardığı Ayşe Dırla'nın ifadesi ortaya çıktı

Konya’da Narkotik ekipleri, yapılan ihbar üzerine Antalya yolunda bir araca operasyon düzenledi. 900 gram eroin ele ele geçirildi. Araç içinde bulunan Murat Hanlı (26) ve Ayşe Dırla (35), gözaltına alındı. Ayşe Dırla’nın, Kadir Şeker’in sevgilisi Özgür Duran’ın elinden kurtardığı kadın olduğu ortaya çıktı.

 

 

‘İADE EDECEKTİK’

Ayşe Dırla ile Murat Hanlı yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi. 

 

 

Hürriyet'ten Musa Kesler'in haberine göre; Ayşe Dırla ifadesinde, “Murat’la birlikte yaşıyoruz. Uyuşturucuyla bir ilgim yok. Murat uyuşturucu bağımlısı. 30 bin liraya Antalya’dan uyuşturucu almış. Duyunca kızdım. Uyuşturucuyu geri verip parasını almaya gidiyorduk” dedi. Polis yapılan ihbarı da Dırla’ya sordu. Dırla, “Kadir Şeker davasında tanık olarak bulunuyorum. Bu davada Kadir’i suçlamadığım için olayda ölen Özgür Duran’ın annesi (Mübeyyen Güner Dalkılıç) bu ihbarları yapmış olabilir” dedi.

Murat Hanlı ise ifadesinde, yaklaşık 60 bin lira değerindeki aracını satıp eroin aldığını belirterek, “Uyuşturucuyu kullanmak için satın aldım. Uyuşturucu satmıyorum” diye konuştu. Dırla ve Hanlı tutuklandı. Öldürülen Özgür Duran’ın annesi Mübeyyen Güner Dalkılıç ve kardeşi Niyazi Remzi Duran, dün Ayşe Dırla hakkında suç duyurusunda bulundu.

12.5 YIL CEZA ALMIŞTI

Konya’da 5 Şubat’ta sevgilisi Ayşe Dırla’ya bağırarak küfürler eden ve etrafı yumruklayan Özgür Duran’a müdahale etmek isteyen Kadir Şeker, boğuşma sırasında Duran’ı kalbinden bıçaklayarak ölümüne neden olmuştu. Olay sonrası tutuklanan Kadir Şeker, 12.5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Olayı değerlendiren Kadir’in babası Cengiz Şeker “Oğlumun masum olduğu bir kez daha ortaya çıktı” ifadelerini kullandı.

KAYNAK : HÜRRİYET GAZETESİ
YORUMLAR 57 TÜMÜ
  • Asli 3 yıl önce Şikayet Et
    Pis katil atin içeri çeksin cezasini
    Cevapla
  • Hatice bal 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben en çok şunu Merak ediyorum bu kadiri savunanlar ,, şöyle hakli böyle hakli diyenlerin,, Acaba ayni kadir kendi abisini amcasini veya baska bir sevdigini bu şekilde hunharca katletseydi acaba halen daha ,"ama kadir hakli" derlermiydi.
    Cevapla
  • Emre 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar ben Emre burafan hepinizden özür diliyoruz bu caniyi yanlislikla savundugumuz için katilin iyisi olmaz , Kadir denen cani Mutlaka ama Mutlaka cezasini çekmeli , Hepinizden ÖZÜÜÜR DILIYORUZ
    Cevapla
  • Necmi 3 yıl önce Şikayet Et
    Eninde sonunda yola geleceksiniz tabi, Ya kardeşim türk insani akillidir türk insani zekidir türk insani insanliga 650 sene yön vermiş bir millettir, Böyle bir milletin bu kadir gibi katili savunmasida zaten beklenemezdi, Türk milleti Asildir . Asil Millet Tarih boyunca kesinlikle çakallarla ayni sofraya oturmamiştir
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 3 yıl önce Şikayet Et
    daha 5-6 ay önce eski sevgilim dediği adam öldü şimdi yeni sevgili 1 kg uyuşturucu ile yakalanıyor bunlar ticaret veya torbacılıkmı yapıyor.her ay sevgilimi değiştiriyorlar.kadir belkide uyuşturucu pazarlığı tutmayan kadına hesap soruyor kızıyor ve tokatlarken yakalanmışlardı. belki kadirle cafede tanışmış kız sevgilimi öldür bende seninle sevgili olayım demişte olabilir.kelebek bıçakla gezerken tesadüf numarasıda olabilir birde neden koluna bacağına değilde direk kalbine batırıyor şüphe çok artmıştır.olay farkılı yerlere gidiyor.olayın gerçeğini şu kız bir anlatsın
    Cevapla
  • Emre 3 yıl önce Şikayet Et
    Olan kadire oldu insanlık yapayım derken hapise düştü olsa kadirin daha az ceza alması için uğraşır böyle insanları affetmeyeceksin
    Cevapla
  • Yok YA 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne içtin Bilader ????
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR