'İmamoğlu'na suikast' iddiası! EGM'den son dakika açıklaması

Son dakika: Emniyet Genel Müdürlüğü'nden 'İmamoğlu'na suikast girişimi' iddialarına ilişkin açıklama geldi. Emniyet Genel Müdürlüğü, İmamoğlu'na yöneliki bir suikast girişimi veya bir suikastçının yakalanmasının söz konusu olmadığını duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 01.12.2020 23:21 GÜNCELLEME 02.12.2020 14:56 GÜNCEL
'İmamoğlu'na suikast' iddiası! EGM'den son dakika açıklaması
'İmamoğlu'na suikast' iddiası! EGM'den son dakika açıklaması

Emniyet Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik çıkan haberlerde yer aldığı gibi bir suikast girişimi veya bir suikastçının yakalanmasının söz konusu olmadığını duyurdu.
 

Siyasilerden peş peşe İmamoğlu açıklaması: Suikast yalanı


EGM'den yapılan açıklamada, ''Haberde yer aldığı şekilde bir suikast girişimi veya bir suikastçının yakalanması söz konusu değildir'' denildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü

YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE;

 

Bazı basın yayın organlarında yer alan “İMAMOĞLU’NA yönelik suikast emri verilen DEAŞ Militanları yakalandı” haberi ile ilgili aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun bulunmuştur.

Dönem dönem kamu görevlilerine, devlet büyüklerine, korumaya tabi şahıslara, görevleri nedeniyle veya kamunun gündeminde olan sansasyon yaratabilecek kişi, kurum ve yerlere yönelik bu tür duyumlar ve ihbarlar gelmektedir.

SUİKAST GİRİŞİMİ SÖZ KONUSU DEĞİL

Bu duyumlar veya ihbarlar ilgili kişiler ile paylaşılır ve bunların her biri bilgilendirilir. Bu konuda birimlerimiz tarafından gerekli tedbirler alınır.

Haberde yer aldığı şekilde bir suikast girişimi veya bir suikastçının yakalanması söz konusu değildir.

PKK/PYD, DEAŞ, FETÖ ve DHKP-C dahil olmak üzere tüm terör örgütlerine yönelik çalışmalarımız milletimizin huzuru ve ülkemizin güvenliği için kesintisiz bir şekilde ve kararlılıkla devam etmektedir.

 

 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 472 TÜMÜ
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Valla bu adam çok uyanık. Baş etmek zor. Dümen çok.
    Cevapla
  • Baybars 3 yıl önce Şikayet Et
    At sineği tarafından suikaste uğrayıp kahramanca atlatmış ;) olay bundan ibaret beyler dağılın...
    Cevapla
  • Umk44 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya gündemde kalmak için mağdur rolü oynamak için yapılıyor seni kim netsin senin taşıdığın misyon zaten karanlık sende karanlıksın
    Cevapla
  • İbrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    Anlamadğım bunlar bu cesareti kimden alıyor gün geçmiyorki başka iftira yalan dolan bunları alın içeri virüste biter çünkü virüsü bunlar çoğaltıyor sırf hükümete inat olsun diye
    Cevapla
  • Haso 3 yıl önce Şikayet Et
    Yapilsa super olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR