Koronavirüse yakalanan Haldun Dormen'den haber var!

2 hafta önce koronavirüse yakalanan 92 yaşındaki Haldun Dormen, virüsü yenerek tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan usta oyuncu, kendisini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.

ABONE OL
GİRİŞ 05.12.2020 21:31 GÜNCELLEME 05.12.2020 22:06 GÜNCEL
Koronavirüse yakalanan Haldun Dormen'den haber var!
Koronavirüse yakalanan Haldun Dormen'den haber var!

Türk tiyatrosunun usta oyuncularından 92 yaşındaki Haldun Dormen, iki hafta sosyal medya hesabından paylaşım yaparak koronavirüse yakalandığını duyurmuştu. Dün yeni bir paylaşım yapan Dormen, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

 

HASTANEDEN TABURCU OLDU

Instagram hesabından sağlık durumu hakkında açıklama yapan Dormen "Sağlığıma tekrar kavuşuyorum. Bu süreçte bana destek olan doktorlarıma, hastane çalışanlarına, asistanlarıma, arayan soran tüm dostlarıma, sevgili gelinim Ayşe Arman'a ve oğlum Ömer Dormen'e sonsuz teşekkürler" dedi.

 

"ALLAH BİZİ HASTANEYE DÜŞÜRECEKSE TÜRKİYE'DE DÜŞÜRSÜN"

Haldun Dormen'in gazeteci gelini Ayşe Arman ise "Hocaların hocası, büyük usta Haldun Dormen nihayet dün hastaneden çıktı. Doktor ve sağlık personelinin olağanüstü özverili corona tedavisi sonucu iyileşti. Şimdi evinde istirahat ediyor. Allah bizi hastaneye düşürecekse, ülkemizde düşürsün" dedi.

"TESTİM POZİTİF AMA DURUMUM İYİ"

22 Kasım'da Instagram hesabından yaptığı paylaşımda kötü haberi veren Haldun Dormen, "Dün yapılan test sonucumun pozitif olduğunu öğrendim fakat durumum gayet iyi. Doktorlarım yaptıkları kontrollerin sonucunda her şeyin olumlu yönde seyrettiğini bildirdiler. Lütfen nerede olursak olalım kendimizi ve çevremizdekileri en güvenli şekilde korumaya, maskemizi takmaya ve sosyal mesafeli kalmaya dikkat edelim. Hep birlikte bu virüsün üstesinden geleceğimize inanıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

 

YORUMLAR 5
  • Leyla 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun.Allah diğer hastalara sifa versin.
    Cevapla
  • sakaryalı 3 yıl önce Şikayet Et
    en azından nankör vatan haini değil ülkesini kötülemiyor
    Cevapla
  • Adnan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bana kârdan geldi gercekten hala yaşıyormuş.Allah şifa versin
    Cevapla
  • Memoral 3 yıl önce Şikayet Et
    Maşaallah
    Cevapla
  • zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaa Dubai kraliçesi Ayşe yeni mi anladın Türkiyenin kıymetini. Siz sosyeteler bu ülkeyi yerden yere vurursunuz ancak böyle zora gelince anlarsınız kıymetini. Allah kimseyi böyle imtihan etmesin.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR