CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Genel Kurulu'nda 2021 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2019 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi üzerinde konuştu. Kılıçdaroğlu'nun "Allah'ın izniyle iktidar olacağız" demesi üzerine Binali Yıldırım ile Numan Kurtulmuş arasında gülüşmeler yaşandı.

TBMM'de Bütçe görüşmelerine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu söz alarak iktidara sert eleştirilerde bulundu. Konuşmasının sonunda Kılıçdaroğlu'nun "Allah'ın izniyle iktidar olacağız" demesi CHP'li vekillerce ayakta alkışlanırken AK Parti sıralarında ilginç anlar yaşandı.

Kılıçdaroğlu'nun konuşması sırasında Binali Yıldırım'ın Numan Kurtulmuş'a bir şey söylediği ve ikilinin uzun süre gülüştüğü objektiflere yansıdı.

KILIÇDAROĞLU BAŞKAN ADAYI MI?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis'te bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşma sırasında AK Parti sıralarından cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili gelen "Aday ol" seslerine "Benim aday olup olamayacağımı size kim söyledi?" sözleri CHP grubunu ayağa kaldırdı. Kılıçdaroğlu'nun bu çıkışı adaylık sinyali olarak algılandı.

Yorumlar 210 Yorum Var
  • hoca 13.12.2020 21:07
    Allah fırsat vermesin
  • Ali29 11.12.2020 08:41
    Allah sizi fırsat vermesin, size gün yüzü göstermesin, Allah reisi başımızdan eksik etmesin. Zalimler için yaşasın cehennem.
  • mem 08.12.2020 15:36
    KK seçim vaadi: "Her ile heykel yapacağız! Yetmez her ille beraber ilçelere de heykel yapacağız! oda kesmez bizi ! her il , ilçelerle beraber köy meydanlarına da heykel dikeceğiz! Heykel yapmakta bizden iyisi yok! Varsa buyursun gelsin! "Bunu duyan Chp milletvekilleri ve zillet ittifakı ve chp seçmeni ülkeyi şahlandıracak bu muaazzam projeyi heyecanla karşılayıp saatlerce ayakta alkışladılar....
  • izmir-doğru söyler 08.12.2020 14:28
    abi benim çocuk büyüğünce ne olacaksın diyorum çocuk önce bir düşünüyor fazla atmayıp diyor sonra söylüyor abi sen fazla sallıyon veya seni fazla gaza getiriyorlar.bence sen her gece rüyanda iktidar olduğunu görüp sabah meclise gelince rüyanın sıcaklığıyla çoşuyorsun abi bizi heyecanlandırma abi sen bu millete hizmet etmek istiyonmu git bir mahalleye muhtar ol
  • hakk 08.12.2020 13:33
    Çarkçı Kemal yarın çıkar ben böyle bir şey demedim der işin içinden sıyrılır. Fazla ciddiye almayın bu adamı.
Daha fazla yorum görüntüle