Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, otomobil lastik fiyatlarını sormak için girdiği iş yerinde rot kanalına düşen kişi yara almadan kurtuldu, bu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Bakırlı Mahallesi Zafer Caddesi’nde bir kişi, otomobil lastik fiyatlarını sormak için rot balans işlemlerinin de yapıldığı bir iş yerine girdi. İsmi öğrenilemeyen kişi, iş yerinde dolaştığı sırada arkasındaki rot balans kanalını fark etmeyerek içine düştü. Yaklaşık 1 metre derinliğindeki kanala düşen kişi, yara almadı ve düştüğü yerden kendi çıktı. Bu anlar ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. İş yeri sahibi Tuncay Okumuş, lastik sormak için gelen kişiyi tanımadıklarını belirterek, "Ben büromda oturduğum sırada vatandaşın düştüğünü gördüm. Rot kanalını fark etmemiş, çok da derin değildi. Bizim için önemli olan herhangi bir şekilde yara almamasıydı. Kanaldan kendi çıkıp, lastik fiyatlarını öğrendikten sonra ayrıldı" dedi.  

Yorumlar 13 Yorum Var
  • ömer 24.12.2020 09:24
    usta da adam düşerkende kamera karsısında da tatbikat yaparkende elini cebinden cıkartmıyor
  • gökhan 24.12.2020 08:26
    daniel güiza ya bak lastıkçı olmus
  • kadir tartar 24.12.2020 06:53
    tarla değil orası eli cebinde öyle saçma ve dalgın yürürse herşey gelir başına...
  • adil 24.12.2020 00:15
    Bu iş yeri %100 kusurludur. Emniyet şeridi çekilmemiş kanalın etrafına. Bu adama bir şey olsaydı iş yerinin sonu iyi olmazdı.
  • lastıkcı 24.12.2020 00:10
    1 musterısu cukur dustu dıye paylasması dalga gecer gıbı kanala gırıp cıkıp dalga gecmesı yakısmamıs 2 satıs yerıne servıs alanı yakın oldugu ıcın baska bır musterı cocukta gelse dusebılr kı cocukla pandemın once olabılıyor 3 kendı kendı halıne gulsun adamın elıne delıl vermıs
Daha fazla yorum görüntüle