Sahte hocayı Facebook ele verdi: Terör örgütü için dua!

Dini değerleri aşağılama ve dolandırıcılıktan yargılanan sözde hoca Burhan Dalğali’ye bu kez de PKK terör örgütünün propagandasını yaptığı gerekçesiyle dava açıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.01.2021 08:57 GÜNCELLEME 05.01.2021 08:57 GÜNCEL
Sahte hocayı Facebook ele verdi: Terör örgütü için dua!
Sahte hocayı Facebook ele verdi: Terör örgütü için dua!

Esenler’de kendisini hoca olarak tanıtan Burhan Dalğali’nin, yere yarı çıplak halde yatırdığı bir kadının karnına Arapça yazılar yazdığı anların videosu büyük tepkilere neden olmuştu. Dalğali bu görüntülerin ardından tutuklandı ve hakkında dolandırıcılık suçundan dava açıldı. 7 yıl hapisle yargılanan Dalğali geçtiğimiz ay cezaevinden tahliye edildi. Hakkındaki nitelikli cinsel saldırı iddiasıyla yürütülen soruşturma ise sürüyor.

 

 

FACEBOOK ELE VERDİ

PKK’lı terörist Tuncer Dalğali’nin cep telefonuna kayıtlı Facebook hesabında inceleme yapan güvenlik güçleri, fotoğraflardakileri tespit etti. Teröristbaşının fotoğrafı önündeki bir masada elleri dua eder gibi açık oturan kişi sözde hoca Burhan Dalğali’ydi. Burhan Dalğali’ya terör örgütü propagandası yapmak suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Dalğali ifadesinde, “Örgütçüler beni sorgulamak için o binaya götürdü. Bana kumpas kuruldu” dedi.

 

 

KAYNAK : HÜRRİYET
YORUMLAR 3
  • Cafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Sakalı uzat kafayada bir sarık ve cübbe oldunmu İngiliz acını lawrence gibi dışın Müslüman için Hristiyan çakma bir hoca olursun HDP ve CHP ye hoca.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu yalanları CHP den mi öğrendin?
    Cevapla
  • Hanifi Çifçi 3 yıl önce Şikayet Et
    Enagır Cezayı Verin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR