Habertürk ekranlarında yayınlanan 'Türkiye'nin Nabzı' programında konuşan GENAR Araştırma Başkanı İhsan Aktaş, darbeci zihniyetlere sert cevap verdi. Aktaş, ''Bir adam çıktı dedi ki Recep Tayyip Erdoğan seçimle gitmez. Aynı cümleleri bir FETÖ'cü profesör söylemişti. Demişti ki ' 100 tane seçim olsa Erdoğan gitmez. Öyle bir şey olması lazım ki Recep Tayyip Erdoğan'ın aday olmaması lazım.' Peki neyi özlüyor bu arkadaşlar? Demek ki bu arkadaşlar tek parti dönemini özlüyorlar.'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar 31 Yorum Var
  • Operasyon şike 07.01.2021 11:48
    Bizansın zangoclari hergün çıngar çıkarıyor bu hayra alâmet değil
  • yavuz 07.01.2021 11:09
    Sn İhsan AKTAŞ beyin görüşlerine harfiyen katılıyoruz. Yalnız darbeyi düşünenler şunu iyi bilsinler 15 Temmuzu çok aratırız. Onlar evleri dahi güvenli olmaz. saklandıkları yerden çıkarıp yargılarız. İşin sonucunu çok iyi düşünsünler onları abd israil alman kurtaramaz.
  • Vatandaş 07.01.2021 07:26
    Son günlerdeki gelişmeler bir kez daha göstermiştirki maalesef ülkemizde hef zaman darbe özlemi içersin de olan bir zihni altyapı var.O yüzden demokrasiyi ,milli egemenliği daha da sağlamlaştıracak adımları atmalı.Adalet ,özgürlük ve kalkınma yolunda hızlı adımlar ile bu yolda ilerlenmeli....
  • Ali 07.01.2021 00:43
    Biz böylelerini aşmayıp beslendikten sonra azrail bunların canını alacak diye 20-30 yıl bekleriz, soy ağacı belli oldu Türk ve halis Kürt olmadiktan sonra ermeni,rum,yahudi hepsini sınır dışı edip vatandaşlıktan çıkaralım ve nasıl osmanlı soyumdan gelenler ülkeden her hangi mal teslim edilmediyse bunlarda beş kurussuz gitmelidir bence
  • Vatan 07.01.2021 00:29
    Bu ülkenin başındaki en büyük tehlike geçmişte n günümüze chp dır.her türlü yalanı yanlışı kaosu ihanet fitneyi yanlışı sırf iktidar zarar görürsün diye savunan chpdir.selehattin demirtaş neden içerde diyor. Selonun sadece terörist aponun heykelini dikecegiz demesi içerde olması için yeterli degilmidir.diger yaptıkları söyledikleri cabasi.chp bu ülkenin hiç bir zaman kalkınmasını ilerlemesini istemez .Rabbim haine fırsat vermesin.
Daha fazla yorum görüntüle