Erdoğan'ın Asiltürk'ü ziyaretinden sonra Karamollaoğlu'ndan Cumhur İttifakı açıklaması

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü ziyaretine ilişkin, "İttifaklar koalisyon değildir. Her türlü fikir alışverişine açığız. Bu görüşmeler iyidir" yorumunu yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.01.2021 18:14 GÜNCELLEME 09.01.2021 18:15 GÜNCEL
Erdoğan'ın Asiltürk'ü ziyaretinden sonra Karamollaoğlu'ndan Cumhur İttifakı açıklaması
Erdoğan'ın Asiltürk'ü ziyaretinden sonra Karamollaoğlu'ndan Cumhur İttifakı açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü evinde ziyaret etmişti. Ankara kulislerinde büyük ses getiren bu ziyaret "Saadet Partisi Cumhur İttifakı'na katılıyor?" yorumları yapılmıştı.

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi (SP) Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü evinde ziyaret etti.

 

 

İTTİFAK ÜZERİNE KONUŞULDU

Dün cuma namazı çıkışında muhabirlerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Asiltürk ile görüşmesinde ittifak konusunu masaya yatırdıklarını doğruladı. "Sayın Asiltürk ile geçmişte beraber olduğum büyüğümdür" diyen Erdoğan, "Bu ziyaretim hem bir nezaket ziyareti hem de ittifak meselesinde, seçim ittifakı mı olur ya da geleceğe yönelik terörle mücadelede her türlü desteğin bizim yanımızda olması lazım. Bizim bir yalnızlığı hissetmememiz lazım. Buna benzer görüşmeleri bundan sonra da yapacağım. Bundan sonraki süreçte de bu görüşmeler devam edecek" ifadelerini kullandı.

 

 

KARAMOLLAOĞLU İTTİFAKA YEŞİL IŞIK YAKTI

Sürpriz ziyaret ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu, konuya ilişkin Habertürk yazarı Nagehan Alçı'ya önemli değerlendirmelerde bulundu.

Bu ziyaretin sürpriz olmadığını belirten Karamollaoğlu, Alçı'nın "Yani 'Cumhur İttifakı bünyesinde yer almak imkan dahilinde değildir, biz çok net bir şekilde Millet İttifakı'nın bir üyesiyiz' demiyor musunuz?" şeklindeki sorusuna "Bugün durduğumuz yer belli. Ancak ittifaklar koalisyon değildir. Her türlü fikir alışverişine açığız. Bu görüşmeler iyidir. Cumhurbaşkanının herkesle görüşmesinde fayda var. Yüz yüze görüşmek siyaseti yumuşatır" yanıtını verdi.

YORUMLAR 185 TÜMÜ
  • Malatyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Reis beyin Görüşme sonrası gerekirki YİK Karamollaoğlunun kulağını çekti ve çekmesi gerekir.
    Cevapla
  • Ali Baykan 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin yerin Cumhur ittifakı enazindan sözün geçer tabanında istiyor
    Cevapla
  • Çorlu'lu 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle dışlayıcı beyanlar hoş olmaz. Birlik ve beraberlikten kuvvet doğar. Küfür milletine karşı birlikte olmalıyız. RABBİM müslümanlara birlik beraberlik versin. İnşallah
    Cevapla
  • Emin 3 yıl önce Şikayet Et
    Demekki Mollaoğlu sadecre bır hacıvat karagözmüş asıl perde gerisinde işler dönüyormuş
    Cevapla
  • Mete 3 yıl önce Şikayet Et
    İşte olayın farkında olan bir vatandaşımız... Artık anlayın hiçbir şey göründüğü gibi değil sadece görüntü var ama arka plan da çok farklı hesaplar var ve bu olaya düz bakmanın verdiği veya başka bir ifade ile siyaset aklı ile bakamayanlarin baktığı bakış açısı sadece Hacivat ve Karagözü görmek ... Bundan dolayı görünen ile yorum yapıp insanları yaftalamanin bir anlamı yok..
    Cevapla
  • muhammet 3 yıl önce Şikayet Et
    kardeş bence en büyük hacıvat karagöz fetöyle elele kolkola gezip sonra ben fetöcü değilim demek her gün ekranlardalar halbuki
    Cevapla
  • fasulye 3 yıl önce Şikayet Et
    bunlardan bi cacık olmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR