15 Temmuz gazisine İBB’den mobing! İstifa etmek zorunda kaldı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 15 Temmuz gazisi Mustafa Kürşat Yıldırım’ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki görevinden mobing ve yıldırma politikaları nedeniyle istifa ettirildiğini açıkladı. Turan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kişiye saygınız yok, gaziye saygınız yok bari sözünüze, kendinize saygınız olsaydı Ekrem İmamoğlu Yazık!" ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.01.2021 16:31 GÜNCELLEME 13.01.2021 16:31 GÜNCEL
15 Temmuz gazisine İBB’den mobing! İstifa etmek zorunda kaldı
15 Temmuz gazisine İBB’den mobing! İstifa etmek zorunda kaldı

Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı olduğu günden beri devam eden işçi kıyımızın son kurbanı 15 Temmuz hain darbe girişiminde FETÖ'cü askerlere direnmek için sokağa çıkarak gazi olan Mustafa Kürşat Yıldırım oldu. İBB iştiraki İSPARK A.Ş'de müdür olan Yıldırım, yeni İBB yönetimi tarafından sürekli mobbinge maruz kaldı. İlk önce kanuna aykırı şekilde görevi düşürülerek uzman yapıldı. Daha sonra da mobbing ve yıldırma politikası ile sürgünlere maruz bırakıldı.

 

DAHA FAZLA DAYANAMADI
İBB yönetimi tarafından uygulanan baskılara ve psikolojik şiddete daha fazla dayanamayan 15 Temmuz Gazisi Yıldırım bugün İBB'den istifa etti. AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan da yaşananlar sosyal medya hesabından duyurdu.

"KİŞİYE SAYGINIZ YOK, GAZİYE SAYGINIZ YOK BARİ KENDİNİZE SAYGINIZ OLSAYDI"

 

"Kişiye saygınız yok, gaziye saygınız yok bari kendinize saygınız olsaydı"
Twitter hesabından açıklama yapan Turan şu ifadeleri kullandı: "Mustafa Kürşat Yıldırım, 15 Temmuz Gazimiz.İBB İspark AŞ'de müdürdü, önce kanuna aykırı şekilde uzman yaptılar, yetmedi sürekli mobing/yıldırma ile bugün istifa ettirildi! Kişiye saygınız yok, gaziye saygınız yok bari sözünüze, kendinize saygınız olsaydı @ekrem_imamoglu Yazık!"

YORUMLAR 29 TÜMÜ
  • Yavuz Sultan Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    bu ayı ( fetö cıa abd )'dan taraf olmak mı dersiniz İbrahim AS nemrut davasında doğru tarafta karınca olmaktansa güce tapan olarak gavur nemrut tarafını batıl olanı yanlış tarafı işgal güçlerinin işbirlikçisi olarak din vatan millet düşmanı ve hain olmak demektir.
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Devlet bu tür insanlara sahip çıkmalı. Görevlerine geri dönen fetöcü idarecilerde geri döndükleri yerlerde kendilerine zamanında sıcak durmayan çalışanlarına kök söktürüyorlardır.
    Cevapla
  • AklınYoluBir 3 yıl önce Şikayet Et
    Alın size demokrasi.istedikleri gibi at koşturan terör, darbe, hain şakşakçıları memleketimin makamlarında oturmuş vatanı kurtaran bizlerse işsiz.
    Cevapla
  • Fazıl 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne saygısı bu zihniyet kan kosusu alan canavar modunda bunların hiç bir insani tarafları yoktur doğruları görmek isteyen a-z'ye chp tarihini araştırsın.
    Cevapla
  • xxlxx 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunların taptığını Hallâc-ı Mansûr çok güzel ifade etmiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR