Bülent Turan'dan tepki: Büyük bir vahamettir

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, CHP’nin mektup siyasetini eleştirerek, “Ateş yakarak, dumanla haberleşmek gibi yaklaşımların bugünün Türkiye’sinde olması büyük bir vahamettir” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.01.2021 17:04 GÜNCELLEME 21.01.2021 17:05 GÜNCEL
Bülent Turan'dan tepki: Büyük bir vahamettir
Bülent Turan'dan tepki: Büyük bir vahamettir

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, dün partisinin il başkanlığı kongresine katılmak üzere Çanakkale’ye geldi. Bugün ise bir dizi ziyaretlerde bulundu. Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’ı ziyaret eden Bülent Turan, gazetecilerin ‘CHP’deki mektup siyasetini nasıl değerlendiriyorsunuz’ sorusu üzerine açıklamalarda bulundu.

Turan yaptığı açıklamada, “CHP Genel Başkanına mektup yazıp, Atatürkçü olmamakla itham eden 2 tane kıymetli vekile biz sadece günaydın diyebiliyoruz. Çünkü biz Kılıçdaroğlu’nun genel başkan olması operasyonunda CHP’nin adım adım nasıl dönüştürüldüğünü, nasıl farklı kimlik içerisinde olduğunu hep beraber gözlemledik. Artık şu anki CHP’nin ne Atatürk ile ne İnönü ile hatta ne Baykal ile hiçbir alakası olmadığını sadece isim benzerliğinin kaldığını görmüş olduk. Ordumuza ‘satılmış’ diyebilen, PYD’ye terör örgütü diyemeyen, Atatürk’e Atatürk demekten korkan, sonuçlar kesinleşmeden önce Biden’i tebrik sırasına giren CHP’lilerin olduğu bir CHP’nin tarihteki CHP ile hiçbir bağının kalmadığını herkes görmüş oldu. Ümit ediyorum. CHP bu tarz tepkilerle kendisine gelir. Ümit ediyorum CHP’nin Atatürkçü, milliyetçi, halkçı insanları bu yanlış gidişe, bu kimliksiz siyasete bir ‘dur’ der. Çünkü CHP şu an geldiği yerde sadece Demirtaş’ın eş başkanlığının fiili halden resmi hale gelmesinin eksik kaldığı dönemi yaşıyor. Şu an PYD’nin terör örgütü olarak görülmediği bir CHP, bildiğiniz gibi aynı şekilde HDP’nin vagonu durumunda olup, eş bakanlığını Demirtaş’ın yaptığı bir parti haline gelmiştir. Bir diğer taraftan meseleye baktığımızda içerikten başka usulle ilgili meseleyi değerlendirdiğimizde; her partide tartışmalar, polemikler olabilir. Kendi yönetimleriyle vekilleri, örgütleri, teşkilatları arasında tartışmalar olabilir. Ama bunların usulü, yol yordamı bellidir. Ateş yakarak dumanla haberleşmek gibi, mektupla yazışmak gibi çok geride kalan ifadelerin, yaklaşımların bugünün Türkiye’sinde olması büyük bir vahamettir. Kılıçdaroğlu yönetimi kendi vekillerini dinleyebilen, anlayabilen, onlarla karşılıklı konuları değerlendirebilen bir imkan vermiş olsaydı hiçbir vekilin genel başkana mektup yazma usulünü tercih etmez diye düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR 3
  • niksarlı 3 yıl önce Şikayet Et
    ahlaksızın önde gidenleri...eğer hala ATATÜRKÜN partisi bu hale düşürenler utansın..ahlaksızları hala partide tutuyorlar..
    Cevapla
  • Yavuz Selim Han 3 yıl önce Şikayet Et
    dumanla haberleşmek dumanaltı olan haçlı yahudi dostu din vatan millet düşmanı münafık zındık dinsiz hain chp'nin işidir çünkü kendisi soyu tükenmekte olan türünün son örneği mohikan'ların sonuncusudur, sonunu göreceğiz hayırlısıyla İNŞAALLAH !..
    Cevapla
  • Yüksel 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Turan chp lut kavmi devrinde yaşıyor. Allah bizi ülkemizi onların şerrinden korusun inşallah
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR