İstanbul Kağıthane’de bir belediye otobüsünün şoförü ve oğlu, trafikte tartıştıkları şahıs ve arkadaşları tarafından darp edildi. Otobüsün camını patlatıp içeriye giren saldırganların yaşattıkları dehşet cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul'da geçtiğimiz günlerde Hamidiye Mahallesi-Şişli hattında çalışan İETT otobüsü şoförü Eyüp Durgun, iddiaya göre güzergah üzerinde bulunan duraktan yolcu aldığı esnada başka bir araç sürücüsü tarafından sözlü tacize uğradı. Şoför olaya aldırış etmeyerek yoluna devam ederken, tacizde bulunan araç sürücüsü otobüsün önünü Kağıthane Merkez durağında kesti. Saldırgan ve arkadaşları otobüsün camlarını kırıp, ardından şoförü ile oğlunu darp etti. Kavgaya çevredeki vatandaşlar müdahale etmeye çalışırken, şüpheliler olay yerinden kaçtı. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Şoförün saldırganlar hakkında emniyete şikayetçi olduğu öğrenildi.

Yorumlar 69 Yorum Var
  • Musti 24.01.2021 19:35
    Adamın arabada çocuğuda varmış .. Çocuğunuda linç etmişler zafiyat büyük
  • İsmail 22.01.2021 19:38
    Türkiye'de görmeye alıştığımız klasik tablolardan biri.
  • Yansız Bakan 22.01.2021 18:16
    Yok mu bu yasaları değiştirecek babayiğit. Yeter artık vuranın yanına kar kalıyor. Nasılsa vururum adam ölmedikten sonra, sakat kalmadıktan sonra vursam da bir şey olmaz. Bu suçu teşvik ediyor. 2023 hedeflerinde birine saldırana ceza diye bir şey yok mu? Soruyorum.
  • Mustafa 22.01.2021 17:21
    Bu şekilde 3,5 kişi bir araya gelip insanları darp edenlere sağlam cezalar verilmediği sürece bu görüntüler devam eder. Bunların hiç birisinin ceza alacağını zannetmiyorum.
  • 2esba3 22.01.2021 17:05
    Herkes adaletini uyguluyor. Devlet ise hükmünü uygulanmadığı adaletten bahsediyor. Bu vatandaşı nasıl koruyacaksın. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Yarın kontrol şartıyla serbest.
Daha fazla yorum görüntüle