Fahrettin Altun'dan Batı'ya HDP/PKK tepkisi!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterlerinin asılı olduğu HDP Esenyurt İlçe Başkanlığında kaydedilen görüntüleri paylaşarak, "Batı, HDP/PKK yalanlarını yaymayı bırakmalı ve gerçeği söylemeli." çağrısında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 24.01.2021 21:44 GÜNCELLEME 24.01.2021 21:44 GÜNCEL
Fahrettin Altun'dan Batı'ya HDP/PKK tepkisi!
Fahrettin Altun'dan Batı'ya HDP/PKK tepkisi!

Altun, Twitter hesabındaki İngilizce paylaşımda, HDP Esenyurt İlçe Başkanlığı binasına düzenlenen operasyonun görüntülerine yer verdi.

Görüntülerin Türkiye, ABD ve Avrupa Birliği tarafından terör örgütü olarak tanınan PKK ile HDP arasındaki ilişkiye yeni bir kanıt sunduğunu belirten Altun, çocuklar dahil on binlerce canın, Suriye ve diğer yerlerdeki kollarıyla birlikte PKK terörünün kurbanı olduğunu ifade etti.

''BATI, HDP'NİN YALANLARINI YAYMAYI BIRAKMALI''

Fahrettin Altun, PKK'nın birçok terör saldırısı gerçekleştirdiğine, çocukları silahlandırdığına ve dünyaya şantaj yapmak için binlerce DEAŞ'lı teröristi cezaevlerinden çıkardığına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Bu alçakça saldırıları kınamayı reddeden HDP yetkilileri, intihar bombacıları da dahil olmak üzere teröristleri yüceltiyor ve PKK'lılar gibi hareket ediyor. Bu yüzden Kürt anneler HDP'nin Diyarbakır il binasının önünde protesto yapıyor. Batı, HDP/PKK yalanlarını yaymayı bırakmalı ve gerçeği söylemeli."

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • adda 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaten batı terörü ve terörist besleyen devletler topluluğu, burdakilerde onlara odun taşıyan lağım ne idüğü belli olmayan mahlukları
    Cevapla
  • hacı emmi 3 yıl önce Şikayet Et
    batı da hdp binaları gibi dernek ve vakıflar kurulmuş. tamamen pkk sempatizanı yetiştiriliyor. 15 temmuzda Türkiye'ye tamamı giriş yapmış. maksat Türkiye'nin darbe girişimi değil bölünmesinde rol almakmış. biz halk olarak birşeyden haberimiz yok. chp kılıçdaroğlu tutturmuş kontrollü darbe diye lanse etti meğerse chp de bu tezgahın içerisinde yer almış. zaten Akşener'in 15 temmuzda açıkça söyledi başbakan olacağım diye.
    Cevapla
  • tunctunc 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunu yillardir söylemiyormuyuz.? Kendimi bildim bileli bunu hep duyuyorum okuyorum.KARDE$IM Biz bunlarin anliycagi dilden konu$masini BILMIYORUZ ÖGRENEMEDIK.Ama onar bizim anliycagimiz dili cok cok iyi biliyorlar´zaten bu yüzdende hemen reaksiyon gösteriyor ve anlamdiklari dilden cevaplar veriyoruz.!!! SEVILMEYEN ISTENMEYEN MILLETIZ..50 sene öncede ayniydi $imdide ayni..
    Cevapla
  • önde 3 yıl önce Şikayet Et
    avrupali hdp ye hertürlü destegi sagliyor islerine gelmiyor bence bu parti hemen kapatilmali
    Cevapla
  • Ertürk 3 yıl önce Şikayet Et
    Sadece öldürün, teslim almayın çünkü ceza almayacağını bilen tüm güneydoğu potansiyeldir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR