Sancaktepe’de servis minibüsü, kapalı kasa kamyonetin çarpması sonucu devrilerek yan yattı. Feci kaza kameralara yansırken, kaldırımda yürüyen 2 genç devrilmek üzere olan minibüsün altında kalmaktan son anda kurtuldu. Yaralanan minibüs sürücüsü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza, dün saat 14.30 sıralarında Sancaktepe İnönü Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki farklı sokak üzerinde seyreden 34 LLN 179 plakalı Volkswagen marka servis minibüsü ile kapalı kasa kamyonet keşişim noktasında çarpıştı. Kazada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs devrilerek yan yattı. Kaza sonucu minibüsün şoförü yaralanırken, kamyonet sürücü ise kazadan yara almadan kurtuldu. Feci kaza güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Görüntülerde 2 genç sokak üzerinde yürüyor. Gençler karşı sokağın kaldırımına geldiği esnada sokak üzerinden servis minibüsü geliyor. Diğer sokaktan çıkan kapalı kasa kamyonet ise keşişim noktasında minibüse çarpıyor. Kontrolden çıkan minibüs devriliyor. Kaldırımdaki 2 genç ise saniyelerle minibüsün altında kalmaktan kurtuluyor. Yan yatan minibüsün sürücüsünü kurtarmak için vatandaşlar koşuyor.

Minibüsü vatandaşlar düzeltti

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Vatandaşlar tarafından minibüsten çıkartılan sürücü, kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine gelen polis ekipleri ise kazayla ilgili inceleme yaparak tutanak tuttu. Vatandaşların yardımıyla düzeltilen minibüs, çekici yardımıyla emniyet otoparkına götürüldü.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • Vatan sever 31.01.2021 19:36
    Sağdan gelen haklı da kamyon sanki otobanda gaz kesmeden gidiyo..bu yasaklarda heryer boş çok kazalar oluyo maalesef ..
  • Abidin 31.01.2021 19:28
    kavşağa böylemi girilir kamyonet haksız ama ikiside dikkatsiz geliyor iyiki yayalara bir şey olmamış yazık hiç bir suçları yokken neredeyse minibüsün altında kalacaklardı.
  • Fatih 31.01.2021 19:20
    Yorumlarda ahkam kesenler hemen cezasını verenler, aynı durum sizin başınıza gelse, trafikten men edilseniz, ehliyetinize el konulsa bu adaletmi dersiniz. Kazadır bu olur. Adı üstünde kaza, insanız yeri gelir çok basit kazalarda yaparız. Allah beterinden esirgesin.
  • Rivaldo54 31.01.2021 17:43
    Ya ne kısitlaması herkez dısarda yollar araba kayniyor birtek polisler uyuyor yasağa bir tane polis yok meydanda
  • Erhanca 31.01.2021 15:47
    sağdan gelenin geçiş hakkı vardır. çünkü görüş açısı azdır ve şöför solda olduğundan ortadan veya kafadan çarpışma anında ölüm riski fazladır.
Daha fazla yorum görüntüle