Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni anayasa açıklamaları sonrası Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan, yapılacak düzenlemeyle laikliğin kaldırılacağını iddia etti.

Arslan ' Ben gelişmeleri çok kritik gördüğüm için bugün heyecanlı konuşabilirim bağışlasın herkes. Benim bu söylediklerime karşı biz de inanç özgürlüklerinden yanayız denilmesin istiyorum. Neden? Zaten artık öyle olduğunu biliyoruz. Laiklik sözcüğünü günde 100 kere söylememiz lazım. Çünkü unutuluyor. Laiklik, laiklik, laiklik! Beyefendilerin arzu ettiği bu. Şimdi diyorlar ki bir kesime; laiklik şimdi kaldırılacak ya da yok edilecek' ifadelerini kullandı.

Yorumlar 176 Yorum Var
  • M. Kazıcı 03.02.2021 17:24
    Geçenlerde İstanbul baro başkanina diyorki bana bunak kadın diyorlar, BUNAK KADIN deyilsinde nesin?
  • Vatandaş 03.02.2021 17:15
    Yaşayamadınız laikliği böğüre böğüre öleceksiniz İnsanlık düşmanı soyunuz kurusun.
  • Dertli Kul 03.02.2021 17:14
    Laiklik,cennetten kovulan şeytana yeryüzünde hakimiyet kapılarını açmaktır Laiklik ALLAH´ın sözü beni bağlamaz, onun emirleri varsa benimde de akıl ve mantığım var demektir... Laiklik sadece dini devletten ayırmak değil, ALLAH ile tüm bağları koparmak demektir. Laiklik dünyada zillet sefalet ve keder, Ahirette pişmanlık ve cehennem ateşine giden yolun adıdır. Hamd olsun alemlerin RAB`bine Hamd olsun alemlerin sahibine salat ve selam olsun sen olmasaydın bu dünyaları yaratmazdım dediğin Habibine
  • Alptunga 03.02.2021 17:05
    Diyorum, haiklik haiklik haiklik hainlik hainlik hainlik oldumu dinazor hanım
  • Sınır 03.02.2021 17:04
    İslam hiç kimsenin ne dinine ne diline karışır.islamda zorlama yoktur.laiklik dersiniz islama saldırırsınız.laiklik dersiniz giyim kuşama saldırırsınız.laiklik dersiniz oruca,namaz a saldırırsınız.gerçek laiklikmi arıyorsun islamın kendisidir.zorlama hakaret yoktur.herkes inancında serbesttir.kimseyi ötekeleştirmez .ibadetinde özgürdür .sizin anladığınız laiklik laiklik değildir.
Daha fazla yorum görüntüle