Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından sağlık çalışanlarının hizmet için verdiği mücadeleyi gösteren bir video paylaştı. Koca paylaşımında Cihan padişahı Sultan Süleyman'ın 'Olmaya devlet cihânda bir nefes sıhhat gibi.' sözünü alıntılayarak 'Milletimizin Hizmetindeyiz.' ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Kanuni Sultan Süleyman’ın, “Olmaya devlet cihânda bir nefes sıhhat gibi” sözüyle bir video paylaştı.

Koca'nın paylaştığı videoda, Erzurum’un Aşkale ilçesine bağlı Taşağıl köyünde göğüs ağrısı şikayetiyle yardım isteyen hastaya ulaşma süreci yer aldı. Covid-19 ile mücadelenin en ön safındaki sağlıkçıların yer aldığı videoda 112 Acil Çağrı Merkezi'nden gelen talep üzerine yola çıkan ekiplerin vakaya ulaşma çabalarına yer verildi. Erzurum’un zorlu kış şartlarında vakaya ulaşmak için yola koyulan paletli ambulansın da yer aldığı videoda, sağlık personelinin olay yerine ulaşıp hastaya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, hastaneye sevk görüntüleri de bulunuyor. Yolun belli bir kısmını yoğun kardan dolayı paletli ambulans ile kat eden ekipler, yolun düzgün olan kısmından itibaren daha hızlı olan kara ambulansına hastayı taşıyor. Hastanın zorlu kış şartlarında Erzurum’un bir köyünden Erzurum Şehir Hastanesi’ne taşınma görüntülerinin yer aldığı video, “Her zaman her şartta milletimizin hizmetindeyiz” notuyla tamamlanıyor.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Hekimoğlu 05.02.2021 09:50
    Allah devletine ve ardını düşünmeyen sağlık çalışanlarına zeval vermesin.. başka kim çığ heyelan uçurum tehlikelerine rağmen 1 ayda alacağı 4bin tl için bilinmeyen yollara düşer.. herkes kovidten kaçarken sağlık çalışanı kovidin merkezinde her gün 8-9 saat görev yapar.. BAŞKA KİM!!
  • Mumin 05.02.2021 09:07
    YÜCE ALLAH (C.C)'ımıza hamd ve şükürler olsun.
  • Ozcyr54 04.02.2021 23:51
    Devletimizi seviyoruz ve her daim yanindayiz
  • Konya ..42 04.02.2021 23:51
    Devletimizden ve hükümetimizden ALLAH Razı olsun....
  • Konyalı 04.02.2021 23:45
    Hay maşallah
Daha fazla yorum görüntüle