CHP'deki taciz ve tecavüz skandalıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanırken, parti yönetiminden herhangi bir açıklama veya yaptırım gelmemesi tepkiyle karşılanıyordu. Kadın haklarını savunduğunu iddia eden CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da taciz haberlerine sessiz kaldığı için eleştiriliyordu. 

Bir vatandaş, Kaftancıoğlu'na partisindeki taciz ve tecavüz olaylarını örtbas ettiğini ve sessiz kaldığını belirterek tepki gösterdi. Kaftancıoğlu, "Taciz ve tecavüz olaylarına bir tepkiniz olacak mı?" sorusuna, "Herkesin tepkisi olması lazım. Tepki kadın kim olursa olsun, nerede mağdur olursa olsun anında gereği yapılır ve o kadının yanında olunur" diye yanıt verdi. Bunun üzerine vatandaş, "Madem bu kadar duyarlısınız neden sosyal medya hesabınızdan tepki göstermediniz?" diye sordu. Kaftancıoğlu ise, "Ben gösterdim, dikkatli takip edin" dedi. 

Canan Kaftancıoğlu'nun yakın çevresinde bulunan bir adam ise konuşmak isteyen kadına ''kadınlığını bil'' diyerek tepki gösterdi.

Vatandaş ise Kaftancıoğlu'na tepkisini artırarak, "Siz her şeyi örtbas etmekte ustasınız. 12 olay yaşandı bir tanesine sesiniz çıkmadı. Maltepe'de yaşanan olayda tacizci kankanızdı" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar 153 Yorum Var
  • Yunus 08.02.2021 18:36
    Bunlari sokaga cikamaz hale getirin bu sorulari sorarak bunlari utandirarak eger utanmayi biliyosalar
  • Dervaz 08.02.2021 10:11
    Maske takmana gerek yok zira Atatürkçülük maskesi altında her türlü şer odakları ile kol kolasiniz
  • Cem 08.02.2021 10:09
    Tecavüz taciz işi ile uğraşacak zamanı yok şuan ortalığı karıştırmakla meşkul
  • İsmail 08.02.2021 10:05
    CHPKK ya oy verenler utansın.
  • Egeli. 08.02.2021 09:53
    Kadınlığını bil değen kişiye bile tepki vermeyen kişinin adıdır Canan
Daha fazla yorum görüntüle