İstanbul'da gözü dönmüş cani koca dehşet saçtı! Kömürlükte...

Fatih ilçesinde geçen çarşamba günü Yavuz Sultan Selim Mahallesi Kanısıcak Sokak'ta eşiyle tartışan Mahmut Gürler (37), çocuklarına evde oturmalarını söyleyerek eşini kömürlüğe götürdü. Burada eşini boğarak öldüren Mahmut Gürler, daha sonra binadan ayrılarak iş yerine gitti. .

ABONE OL
GİRİŞ 12.02.2021 16:09 GÜNCELLEME 12.02.2021 16:19 GÜNCEL
İstanbul'da gözü dönmüş cani koca dehşet saçtı! Kömürlükte...
İstanbul'da gözü dönmüş cani koca dehşet saçtı! Kömürlükte...

İddiaya göre 2 çocuklu Mahmut Gürler(37) ve Melek Gürler(32) çifti kumar ve ev alma konusunda bir süredir tartışma yaşıyordu. Olay günü yine eşiyle tartışan Mahmut Gürler 2 çocuğuna evde oturmalarını söyleyerek eşi Melek Gürler'i kömürlüğe götürdü.

Burada eşini boğarak öldüren Mahmut Gürler, daha sonra binadan ayrılarak iş yerine gitti. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Mahmut Gürler'i gözaltına aldı. 2 çocuk annesi Melek Gürler ise dün Eyüpsultan Mezarlığı'na defnedildi.

."HERKESİ ARAMIŞ ULAŞAMIYORUM DİYE"

Uzun yıllardır aileyi tanıdığını söyleyen Kadir Yavuz, "2 kızları var biri 8 biri 2 yaşında. Daha önceden de uzaklaştırması vardı. Kumar oynuyordu. 'Ev alacaktım para vermedi ailesi.' diye beyanlarda bulunmuş ama o yalan. Doğrusu kumar oynuyordu. Tahminim eşinden para istedi. Bodruma indirmiş öldürmüş, öldürdükten sonra iş yerine tekrar gitmiş. Hiçbir şey olmamış gibi işe gitmiş. 2 saat sonra iş yerinde patronuna hanım evde yoktu ben tekrar gidip bakayım demiş. Geri gelmiş gelince de herkesi aramış ulaşamıyorum diye. Kızın ailesi koştular eve gittiler. İniyorlar bakıyorlar ki ölmüş. Ambulans çağırdılar. Savcı geldi." diye konuştu..

YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • milli 3 yıl önce Şikayet Et
    aile kavramının temellerine dinamit döşeyip patlattılar..sonrasında bu tarz olaylar çığ gibi büyüdü..sorunun köküne inip el atılır inşallah..yoksa daha çok okuruz bu tarz haberleri
    Cevapla
  • kevser 3 yıl önce Şikayet Et
    şerrefsiz cani alçak
    Cevapla
  • Tuncay 3 yıl önce Şikayet Et
    kurgu rol sonra cinayet.. sonrası indirim isterler, deli rolüne girer böyle alçak caniler.. yok edin bu insanlık musvetteletini artık neyi bekliyorsunuz?
    Cevapla
  • yiğido 3 yıl önce Şikayet Et
    asın böyle alçakları.
    Cevapla
  • Terazi 3 yıl önce Şikayet Et
    bu tür insanlar için yani tasarlayarak işlemiş, üstelik hiç bir haklı yanı yok ne namus ne başka bir şey,olanlara idam cezası uygulanmalıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR