Usta yazarın 'Gara' isyanı

Posta Gazetesi yazarı Rauf Tamer bugünkü köşe yazısında PKK'nın Gara'da yaptığı katliam sonrası PKK'yı kınamak yerine dünyanın en iyi ordusu olan TSK’da ve hükümette kusur bulanlara isyan etti ve "Hayretler içindeyim. Ne oldu da böyle ayrı düştük" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.02.2021 15:45 GÜNCELLEME 18.02.2021 15:45 GÜNCEL
Usta yazarın 'Gara' isyanı
Usta yazarın 'Gara' isyanı

Rauf Tamer'in bugünkü köşe yazısı şöyle;

Bu kar kış kıyamette, zor bir coğrafyada Mehmetçik büyük bir mücadele verirken...

İnsan biraz dikkatli konuşur, Mehmetçik’in moralini düşünür. Ne gezer. “Tayyip düşmanlığı” gözlerini kör ettiği için, dünyanın en iyi ordusu olan TSK’da bile ille bir kusur arıyorlar...

Sınır ötesi operasyonlarda küçücük bir hata yakalasalar, emin olun ki çok sevinecekler.

Avrupalı’yı mazur görürüm. Amerikalı’yı mazur görürüm. PKK cinayetlerini kınayacak halleri yoktur. Resmen ve alenen PKK’yı destekliyorlar.

Hiç şaşırmam. Neticede ecnebidirler. Buyursunlar. Ama içimizdeki ecnebiler, içimizdeki İrlandalılar, içimizdeki uzaylılar, nereden ve nasıl Türkiye düşmanı kesildiler? İşte yıllardır buna kahrolurum.

Hele cumhuriyetin bekçisi geçinenler, kuvaimilliye ruhuyla övünenler, demokrasi mücahitliğini kimseye bırakmayanlar, nasıl olur da her şeyini, malını mülkünü, varsa servetini mesleğini kariyerini ve şöhretini bu ülkeye borçlu oldukları halde, sahi nasıl olur da Türkiye muhalifi kesilirler?

Hem de muhalifliği nefrete dönüştürerek. Nasıl olur?

Hayretler içindeyim. Biz aynı okullarda aynı öğretmenlerde okumadık mı? Aynı vatan sevgisiyle yoğrulmadık mı?

Yıldırımlar yaratan bir ırkın ahfadı ve Atatürk’ün çocukları değil miyiz? Misak-ı Milli’ye beraberce sevdalanmadık mı?

Peki, ne oldu sonra da böyle ayrı düştük?

YORUMLAR 26 TÜMÜ
  • vatan 3 yıl önce Şikayet Et
    okullarda okutulan tarihin yalan olduğunu müslüman türk çocukları dışındaki tüm devşirmeler ve dönmeler biliyopr, çünkü onların ataları gerçekleri nesilden nesile aktarıyor. bu ülkede istiklal harbinin kazananı azınlıklar, devşirmeler ve dönmelerdir. kaybedeni ise müslümanlardır.
    Cevapla
  • ASILBEY@06ÇUBUK 3 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan düşmanlığı ile dış güçlerin yardım ve yataklığına soyununan zihniyete bir şey anlatamazsın.Her şeyi domuz gibi biliyorlar ama safa yatıyorlar. Hatta Erdoğan kaybedecekse orada TSK nın kaybetmesini onlarca,yüzlerce şehit vermesini isteyebilecek kadar alçalmışlardır.
    Cevapla
  • VATAN 3 yıl önce Şikayet Et
    KILIÇDAROĞLU PKKHDP İLE İŞ BİRLİĞİ YAPIYOR . ŞEHİT OLUNCADA ŞEHİT CENAZESİNE KATILMAK İSTİYOR.BU DURUM ÇOK DÜŞÜNDÜRÜCÜ.a
    Cevapla
  • MERAK 3 yıl önce Şikayet Et
    KILIÇDAROĞLU AMERİKA, ERMENİ VE RUM OKULLARINDA OKUDUĞU İÇİN AYNI OKULDA OKUMUŞ OLANLARLA CHP YÖNETİMİNİ OLUŞTURMUŞTUR. O NRDENLE BUNLARDAKİ VATAN SEVGİSİNİ MİKROPKOSLA ARASAN BULAMAZSINIZ. HEPSİDE SAHTA ATATÜRKCÜLER. Lanetler
    Cevapla
  • Kars 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar kadar riyakâr bir topluluk yok sayin Rauf Tamer
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR