Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Çin'den 1 milyon doz aşının ücretsiz getirildiği ve Devlet Malzeme Ofisi'ne her bir dozu 12 dolardan fatura edildiği şeklindeki iddiasına sert tepki göstererek  'Verilmeyecek hesabım yok, yarın açıklama yapacağım' dedi.

Bakan Koca, Meclis'te gazetecilerin soruları yanıtladı. 

KILIÇDAROĞLU'NUN İDDİASINA CEVAP

Koca, "Özellikle hizmet etme gayreti içerisindeyken, siyasi arenaya çekmek isteyenler oldu. Bu yaklaşımı ahlaki bulmuyorum" dedi. Bakan Koca, yarın Bilim Kurulu Toplantısı sonrası açıklama yapacağını duyurdu.

"MESAFENİN ORTADAN KALKABİLECEĞİNİ ÖNGÖRMEDİM, BENİM KUSURUM'"

Sağlık Bakanı Koca, Muhammed Emin Saraç'ın cenazesinde sosyal mesafeye uyulmadığı eleştirileri hakkında da açıklama yaptı.

Koca, "Ben cenazede o tarz mesafenin ortadan kalkabileceği bir görüntünün olabileceğini öngörmedim. Öngörmem gerekiyor muydu? Evet, gerekiyordu. Bu benim kusurum. Vatandaşımızdan bu anlamda özür diliyorum" şeklinde yanıt verdi.

Yorumlar 137 Yorum Var
  • Ali 25.02.2021 17:56
    Kendi donemin sgk ya fatura edilen malzemelerin hesabini vermeli oncelikle
  • bülent 25.02.2021 12:59
    KK bu kadar yalanı iftirayı nasıl buluyor, nasıl beceriyor, anlamak zor.. Hayır yani kendisinin de yaptığı bir eseri, bir icraatı olsa..
  • cemalettin 25.02.2021 10:51
    Ben hayatımda yüzü kızarmadan bu kadar kolay yalan söyleyen bir insan görmedim. Doktora tezi olarak araştırılması gelecek nesillere ışık tutabilir.
  • Gül 25.02.2021 10:44
    Allahım akıl fikir versin bunuda söyleyene bak çok iyi işler başarmış zamanında SSKda başkan olmuş batırmış ( kk )soruyor.
  • Tekirdağ lı 25.02.2021 10:43
    Bu adam utanmaz, bence bunun ar damarına bakmak lazım, çatlak değil patlaktır.
Daha fazla yorum görüntüle