Erbakan Hoca, Ayasofya Cami-i Kebir'de dualarla anıldı

Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan vefatının 10’uncu yıl dönümünde Ayasofya Cami-i Kebir’de okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla anıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.02.2021 22:12 GÜNCELLEME 26.02.2021 22:58 GÜNCEL
Erbakan Hoca, Ayasofya Cami-i Kebir'de dualarla anıldı
Erbakan Hoca, Ayasofya Cami-i Kebir'de dualarla anıldı

Türkiye Cumhuriyeti 54. Hükümeti Başbakanı Necmettin Erbakan, vefatının sene-i devriyesinde Ayasofya Cami-i Kebir'de akşam namazına müteakip okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve edilen dualar ile anıldı. Erbakan Vakfı tarafından düzenlenen programa Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı ve Erbakan Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Fatih Erbakan da katıldı. Çok sayıda vatandaş da akşam namazını müteakip düzenlenen programa ilgi gösterdi. Erbakan için Mevlidi Şerif okundu, dualar edildi.



Fatih Erbakan program öncesinde bir konuşma yaparak, “Ayasofya Camii Kebir’indeyiz merhum Erbakan hocamızın yıllarca mücadele ettiği. Zincirler kırılsın Ayasofya açılsın sloganı ve hedefi ile gençlerimizi bütün millerimizi harekete geçirdiği. Kendisinin vefatının 10. yıldönümünde bu mevlidi şerifi gerçekleştiriyoruz. Cenabı Allah’a sonsuz şükürler olsun” dedi.

YORUMLAR 5
  • Bayrampaşalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın yeni refah yok saadet aklınızı başınıza toplayın başkan Erdoğan’ın safında durun yarın öbürgün bırakın Ayasofya kebir değil Fatih camisinde bile namaz kılamayacaksınız siz nasıl müslümansınız ezana kitabımıza dinimize islama hakaret edenlerin saflarında duruyorsunuz.
    Cevapla
  • i.g. 3 yıl önce Şikayet Et
    muhafazakar halk oylarıyla bir partiye yüzde 50'nin üzerinde oy verdiği için bu Cami açılıp mevlid-i Şerif okumak nasip oldu. küçük küçük partiler kurup yüzde elin altına düşürürsek Allah muhafaza tekrar kötü günler bizi bekler. akıllı olalım bir olalım diri olalım inşallah.
    Cevapla
  • Dahi 3 yıl önce Şikayet Et
    Ömerler Mektebi erbakan hocamızın davası inşallah yeniden refah partisinden isildayacak.
    Cevapla
  • Byd 3 yıl önce Şikayet Et
    Hocam seni özledik . Allah Rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Samii 3 yıl önce Şikayet Et
    Yeniden saadet değil yeniden refah partisi.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR