Bursa'da yolun karşısına geçmek için kontrolsüz şekilde caddeye atlayan kadın, otomobilin çarpması sonucu metrelerce havalanıp taklalar attı. O anlar kameralara yansıdı.

Kaza, merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiya göre kaldırımda yürüyen kadın, yolun karşısına geçmek istedi. Genç kadın, yaya geçidi bulunmayan yolda, akan trafiğe rağmen caddenin ortasına atlayarak karşıya geçmeye çalıştı. Bu sırada kadın surucunun seyir halinde olduğu otomobil, genç kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce havalanan kadın, yaklaşık 5 metre sürüklendi. Kazayı gören vatandaşlar hemen kadının yanına gelerek 112'ye ihbarda bulundu. Hafif yaralanan kadın kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı. Yaşanan kaza anı, kameralar tarafından an be an görüntülendi.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Zekeriya 01.03.2021 14:16
    Arasitirmak lazim sanki birisinden kaciyordu.
  • YILDIRIM 01.03.2021 12:40
    Bu neyin kafası anlamak mümkün değil, akletmeyen bir çocuk yada deli olsa anlarız. Ancak kocaman bir insan, bu hanım bugüne dek dağ başındamı yaşamış, şehire ilk kez mi bayaksıyor? Şehir, yol, arba, trafik nedir hiç bilmez mi? Vahşi bir kaplan misali ormanamı dalıyor? Neyse bereket ki kadın ayağa kalktı, kadına geçmiş olsun ama bu durumda sürücüye daha büyük geçmiş olsun, böyle akılsızların yüzünde haklı iken bir sürü sıkıntıya girecekti. Bazı insanlar hayatın değerini, akılsızlıklarının ve aptallıklarının bedelini hayatlarıyla ödemek zorunda kalabilecekleri bir dersle öğrenirler. Umarım büyük ders almıştır.
  • Adnan 01.03.2021 10:34
    Ben halkımızın hemen koşup yardım etmeye çalışmalarına bayılıyorum. Millet olarak hiç kaybetmediğimiz tek hasletimiz.
  • Osmanlı1453 01.03.2021 08:58
    İntahar eder gibi atlamış. Maşaallah battalgazi misali ayağa kalkmış. Allahu Teala bedenine ve aklına kalıcı şifa versin amin!