Aleyna Çakır olayının baş şüphelisi olan Ümitcan Uygun'un arkadaşı Gökhan Özbolat, bir kadını tekme tokat dövdüğü anları canlı yayında paylaştı. Görüntüler infial yaratırken, sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü.

Ankara'da Aleyna Çakır, 3 Haziran tarihinde Keçiören ilçesinde bir evde ölü olarak bulunmuştu. Genç kızın intihar ettiği öne sürülürken, Çakır'ın erkek arkadaşı olduğu belirtilen Ümitcan Uygun olayın baş şüphelisi olarak kayıtlara geçti. Çakır'a şiddet uyguladığı anları kayda alan Uygun, genç kızın baygın hallerini canlı yayında yayınlamıştı.

GENÇ KIZI DÖVDÜĞÜ ANLARI CANLI YAYINDA PAYLAŞTI

Yaşanan gelişmelerin üzerine uyuşturucu madde kullandığı için tutuklanan ve cezaevinde olan Uygun'un yakın arkadaşı Gökhan Özbolat da benzer bir olayla gündeme geldi. Saldırgan Özbolat sosyal medyada açtığı canlı yayında, bir genç kızı darbettiği anları paylaştı.

GENÇ KIZI TEKME VE YUMRUKLARLA DARBETTİ

Kızın çığlıklarına aldırış etmeyen Özbolat kızın suratı ile vücudunun çeşitli yerlerine art arda tekme ve yumruklar salladı. Bu anlara ait görüntüler sosyal medyada hızla yayılırken, kullanıcılar duruma tepki gösterdi.

VİDEOYU ÇEKEN KİŞİNİN HAREKETİ DİKKATLERDEN KAÇMADI

Öte yandan şiddet görüntülerinin kayıt altına alındığı sırada saldırganın yanında bulunan ve videoyu çeken kişinin de ekranlara yaptığı el hareketi dikkatlerden kaçmadı.

YENİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Sosyal medyada gündeme gelen ve infial yaratan görüntülerin 2020 yılının Temmuz ayı içerisinde Ankara'da kaydedildiği ortaya çıktı. Görüntülerde şiddete maruz kalan Elif Karataş'ın Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına verdiği ifade de zanlı Gökhan Özbolat'ta şikayetçi olmaması üzerinde olayla ilgili kovuşturmaya yer olmadığı kararı verildiği ortaya çıktı.

16 Mart 2020 günü saat 00:30 sıralarında instagram sosyal medya hesabı üzerinden Ankara ili Keçiören ilçesindeki adreste şüpheli Gökhan Özbolat'ın yapmış olduğu canlı yayında diğer müşteki Elif Karataş ve müşteki şüpheli Kadir Demir ile beraber alkol aldıkları ve masa üzerinde silah dipçiğinin görülmesi üzerine olay yerine polis memurlarının intikal ettikleri ve söz konusu adreste yapılan arama neticesinde bir adet kuru sıkı tabancanın ele geçirildiği şeklinde meydana gelen olayda, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada tahkikat başlatıldı.

ŞİDDETE MARUZ KALAN ELİF KARATAŞ ŞİKAYETÇİ OLMADI

Müşteki Elif'in alınan beyanında özetle, olay günü kimsenin kendisini darp etmediği kimsenin kendisine silah çekmediğini belirterek şikayetçi olmadığı, müşteki şüphelilerin alınan beyanlarından özetle, olay günü müştekiye yönelik herhangi bir darp ya da darp, tehdit ve hakarette bulunmadıklarını beyan ettiği, müştekinin ve müşteki şüphelinin alınan kati hekim raporunda vücutlarında herhangi bir darp ve cebir izinin olmadığının belirtildiği, müşteki şüpheliler hakkında müşteki şüphelilerin müştekiye yönelik olan basit yaralama eylemlerinin takibinin şikayete tabi olduğu müştekinin şikayetçi olmaması nedeniyle 14/07/2020 tarihinde Kovuşturmaya Yer Olmadığı Kararı (KYOK) kararı verildiği duyuruldu.

Yorumlar 38 Yorum Var
  • ahmet duman 10.03.2021 13:12
    babası bir söz söylese, annesi saçını çekse suç duyurusunda bulunur ve evi terk eder, anne-babasını tutuklatırdı bu şey. yaşasın(!) istanbul sözleşmesi.
  • Vatandaş 10.03.2021 10:39
    Sizce suc dayak yiyendemi yoksa dövendimi
  • vatandaş 10.03.2021 00:38
    mezopotamya farelerini adam hatta insan yerine koyarsanız bu topraklarda bunu yaparlar . Allah bu ırkın,kavmin bin belasını versin.
  • VATANDAŞ 09.03.2021 20:47
    Adalet ve kanun kalmayıca zulüm ve ahlaksızlık artar. Örnekte olduğu gibi.
  • Satruta 09.03.2021 20:40
    Bu kızlar çok mu arıyo bu erkekleri... Ellerini keseceksin çok acil kararlar alınması gerekiyor
Daha fazla yorum görüntüle