İzmir'in Konak ilçesinde meydana gelen kazada iki kurye kafa kafaya çarpıştı. Kazada bir kurye yaklaşık 4 metre ileriye uçarken, kaza anları çevrede bulunan bir marketin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

 

Yorumlar 15 Yorum Var
  • dogrucu 11.03.2021 00:54
    yazik cok aciyorum su paketcilere kelle koltukta gidiyorlar ya para kazanmak cok zor ama yine de helal yoldan kazaniyorlar
  • Turgay 11.03.2021 00:01
    Allahtan ikisi de motorsikletli kendilerine araba çarpsa zırtapozlar kıyameti koparırlar. İkisi de kavşağa son sürat giriyor. Arabaların sağında solundan son sürat gidiyorlar kural tanımıyorlar sonunda bir kısmının yolculuğu morgda son buluyor. Şükür bu kazada can kaybı yok.
  • zafer gülten 10.03.2021 23:56
    aslında böyle birşeyin tüm dünyada yasak olması lazım,hele hele bizde,dükkanlar yaya kaldırımından içerde olduğu için hızla yayaların yürüdüğü yaya kaldırımdan yola çıkıyorlar,insanlar ezilme tehlikesi geçiriyor,trafik kuralı tanımıyorlar,aslında kendi kabahatleri yok gibi,ekmek parası peşindeler,siparişi geç yetiştirir,müşteri şikayetçi olursa işinden olacaklar.ve bu işi yapanlarda çoğunlukla fazla zora gelemeyen,rahat,temiz iş isteyen ama motor kullanmaktan başka elinden birşey gelmeyen serseri ruhlu kişiler.
  • Police Officer 10.03.2021 23:46
    Polis yokmu Türkiyede, Ben New York ta yaşiyorum inanki buna benzer bir olay göremezsin, Ya peki bizim polislerimiz neden üstesinden gelemiyor, Yani jonyler başariyorda biz neden beceremiyoruz
  • katibb 10.03.2021 23:25
    ölümüne basıyorlar trafikte... canlarından değerli değil yaptıkları iş.. trafikte bakıyorsun sağından aradan geçmeye çalışıyor, bir bakıyorsun solundan araya girmiş.. ecele mi yetişmeye çalışıyorsun kardeşim yavv..
Daha fazla yorum görüntüle